Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Unul

#8443 Re: Mihai Diculoiu şi vicepreşedinţii Mircea Prisăcaru şi Sorin Marcu

2013-10-03 16:12

#8399: - Mihai Diculoiu şi vicepreşedinţii Mircea Prisăcaru şi Sorin Marcu

Da. Are dreptate dl. Diculoiu in ceea ce spune, in schimb nu are dreptate in ceea ce face. De la vorba pana la fapta e distanta mare. Este clar pentru orice roman care gandeste catusi de putin ca in Romania  zilelor noastre nu mai merge cu comunicate si revolutie de catifea. A nu se intelege ca sunt partizan al "victoriei", dimpotriva. Ii detest. Ii detest pt. faptul ca pentru mine nu reprezinta decat un grup de oportunisti care au profitat  de situatia confuza pentru a iesi si ei in fata(in urma razboiului multi vitejii se arata) , daca erau cu adevarat barbati, isi aratau barbatiacu mult inainte. D-le Diculoiu nu este de ajuns sa" atragi atentia". Este timpul sa mai faci si ceva care sa atraga cu adevarat atentia opiniei publice si acelora care sunt votati de noi sa decida destinele noastre si stii foarte bine ca prin comunicate si atrageri de atentii nu vei reusii nimic.

Sunt unul din disponibilizatii care nu sunt disperati de situatie , sunt unul din disponibilizatii ai carui copii chiar nu depid de aceasta societate, dar sunt unul din cetatenii acestui judet pe care ii doare ceea ce se intampla cu aceasta societate. Referitor la aceea care atunci cand imi expun o parere personala raspund cu expresii referitoare la parinti si etaleaza fel si fel de expresii obscene, pot sa le raspund intr-un singur fel. Neavand educatia, vocabularul si mijloacele de combatere adecvate , raspud in acelasi mod cum  pot raspunde toti prostii satului "sa-mi bag, mata, tactu , etc"

Va doresc tot binele din lume si mult succes, dar pentru asta este nevoie de coalizarea tuturor fortelor de bine di OLTCHIM si de o schimbare totala de atitudine.

Raspunsuri


Musafir

#8445 Re: Re: Mihai Diculoiu şi vicepreşedinţii Mircea Prisăcaru şi Sorin Marcu

2013-10-03 17:35:12

#8443: Unul - Re: Mihai Diculoiu şi vicepreşedinţii Mircea Prisăcaru şi Sorin Marcu

Uite o prezentare de opinii decenta

 

@ Cur iosule : incearca sa inveti de la omul asta, care, desi acid (deseori pe forum) a reusit sa dea dovada de bun simt; nu e cazul tau!