Politia romana trebuie sa pedepseasca abuzatorii animalelor!

Quoted post


Musafir

#157

2013-09-26 12:30

Cum este posibil ca intr-o tara membra a Uniunii Europene sa aiba loc atatea atrocitati asupra animalelor? Doresc sa traiesc intr-o tara civilizata in care toti cei care manifesta acte de cruzime asupra animalelor sa fie aspru pedepsiti(le-au tăiat urechile, le-au scos ochii, le-au dat foc, le-au pus pocnitori în urechi, le-au ştrangulat, le-au aruncat de la înălţime, le-au otrăvit) şi enumerarea atrocităţilor poate continua. Cine va ucide un animal, va fi în stare să ucidă şi un om, iar copiii care nu au mila fata de animale si sunt educati sa manifeste acte de cruzime fata de ele vor fi criminalii de maine, care vor fi in stare sa-i ucida cu sange rece chiar pe cei care le-au dat viata. Condamn cu tarie legea cainilor fara stapan, declarata in mod abuziv constitutionala pe data de 25 septembrie 2013 de catre judecatorii nedrepti ai Curtii Constitutionale. Este o lege criminala, care indeamna la uciderea in masa a cainilor fara stapan, la violenta si abuzuri impotriva acestora. Aceasta lege traumatizeaza populatia si ignora tratatele internationale referitoare la protectia animalelor (uciderea in masa a animalelor este ilegala in majoritatea tarilor europene). Cum este posibil ca o lege declarata de CCR drept neconstitutionala acum un an si jumatate sa fie acum declarata constitutionala? Cum este posibil ca CCR sa declare constitutionala o lege barbara, demna de epoca de piatra? De asemenea, rog Politia Romana sa faca controale cat mai dese in adaposturile de caini. Au fost descoperite nereguli grave (ex. adapostul ASPA, din Mihailesti), dar si in alte adaposturi din tara, care sunt adevarate lagare de exterminare. Adaposturile sunt supraaglomerate, animalele sunt inghesuite in conditii mizere si condamnate la moarte prin infometare. S-au gasit animale bolnave, netratate, extrem de slabe, care abia mai stateau in picioare. Cum este posibil ca intr-o tara europeana, cainii fara stapan sa fie tratati in astfel de conditii fara sa se ia nici o masura impotriva celor care ii chinuie si ii condamna la moarte?

Raspunsuri


Musafir

#158 Re:

2013-09-26 13:15:01

#157: -

Cum este posibil ca intr-o tara membra a Uniunii Europene sa aiba loc atatea atrocitati asupra animalelor? Doresc sa traiesc intr-o tara civilizata in care toti cei care manifesta acte de cruzime asupra animalelor sa fie aspru pedepsiti(le-au tăiat urechile, le-au scos ochii, le-au dat foc, le-au pus pocnitori în urechi, le-au ştrangulat, le-au aruncat de la înălţime, le-au otrăvit) şi enumerarea atrocităţilor poate continua. Toti acestia merita ani grei de inchisoare, nu doar amenzi. Cine va ucide un animal, va fi în stare să ucidă şi un om, iar copiii care nu au mila fata de animale si sunt educati sa manifeste acte de cruzime fata de ele vor fi criminalii de maine, care vor fi in stare sa-i ucida cu sange rece chiar pe cei care le-au dat viata. Condamn cu tarie legea cainilor fara stapan, declarata in mod abuziv constitutionala pe data de 25 septembrie 2013 de catre judecatorii nedrepti ai Curtii Constitutionale. Este o lege criminala, care indeamna la uciderea in masa a cainilor fara stapan, la violenta si abuzuri impotriva acestora. Aceasta lege traumatizeaza populatia si ignora tratatele internationale referitoare la protectia animalelor (uciderea in masa a animalelor este ilegala in majoritatea tarilor europene). Cum este posibil ca o lege declarata de CCR drept neconstitutionala acum un an si jumatate sa fie acum declarata constitutionala? Cum este posibil ca CCR sa declare constitutionala o lege barbara, demna de epoca de piatra? Ieri, CCR "garantul suprematiei constitutiei" a devenit rusinea nationala. De asemenea, rog Politia Romana sa faca controale cat mai dese in adaposturile de caini. Au fost descoperite nereguli grave (ex. adapostul ASPA, din Mihailesti), dar si in alte adaposturi din tara, care sunt adevarate lagare de exterminare. Adaposturile sunt supraaglomerate, animalele sunt inghesuite in conditii mizere si condamnate la moarte prin infometare. S-au gasit animale bolnave, netratate, extrem de slabe, care abia mai stateau in picioare. Cum este posibil ca intr-o tara europeana, cainii fara stapan sa fie tratati in astfel de conditii fara sa se ia nici o masura impotriva celor care ii chinuie si ii condamna la moarte?

O alta masura care trebuie luata este aplicarea unor amenzi usuratoare tuturor celor care abandoneaza catei pe strada. Numai asa va fi posibila rezolvarea problemei cainilor fara stapan.