Politia romana trebuie sa pedepseasca abuzatorii animalelor!


Musafir

#151 Re#149

2013-09-22 10:19

Iar eutanasierea este facuta in conformitate cu normele europene si mondiale de catre medicii veterinari.....sa inteleg ca acestia sunt cei care " ucid animalele, aceia ucid si oamenii".prostie cat casa!!!!!!

Musafir

#152

2013-09-23 23:33

Toata povestea asta este o inscenare mizerabila care are ca scop uciderea in masa a unor animale nevinovate si castigarea unor sume de bani de catre cei care se ocupa de astfel de afaceri macabre. Foarte multe intrebari fara raspuns in jurl acestui "caz". Rusine celor care manipuleaza si ascund adevarul.

Musafir

#153

2013-09-24 15:46

Doresc pedepsirea abuzatorilor de animale!!!

Musafir

#154

2013-09-25 09:35

Vrem pedepsirea actelor de violenta si a instigatorilor la violenta impotriva animalelor si a celor care le sprijina

Musafir

#155

2013-09-25 11:19

Ich fordere das Ende des Massakers an den rumänischen Straßenhunden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Die Art und Weise, wie in Rumänien das Problem angegangen wird, widerspricht jedem Tierschutzgedanken und den Gesetzen eines EU-Landes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#156

2013-09-25 17:58

Doresc pedeapsa mare pentru abuzatorii animale!!

Musafir

#157

2013-09-26 13:30

Cum este posibil ca intr-o tara membra a Uniunii Europene sa aiba loc atatea atrocitati asupra animalelor? Doresc sa traiesc intr-o tara civilizata in care toti cei care manifesta acte de cruzime asupra animalelor sa fie aspru pedepsiti(le-au tăiat urechile, le-au scos ochii, le-au dat foc, le-au pus pocnitori în urechi, le-au ştrangulat, le-au aruncat de la înălţime, le-au otrăvit) şi enumerarea atrocităţilor poate continua. Cine va ucide un animal, va fi în stare să ucidă şi un om, iar copiii care nu au mila fata de animale si sunt educati sa manifeste acte de cruzime fata de ele vor fi criminalii de maine, care vor fi in stare sa-i ucida cu sange rece chiar pe cei care le-au dat viata. Condamn cu tarie legea cainilor fara stapan, declarata in mod abuziv constitutionala pe data de 25 septembrie 2013 de catre judecatorii nedrepti ai Curtii Constitutionale. Este o lege criminala, care indeamna la uciderea in masa a cainilor fara stapan, la violenta si abuzuri impotriva acestora. Aceasta lege traumatizeaza populatia si ignora tratatele internationale referitoare la protectia animalelor (uciderea in masa a animalelor este ilegala in majoritatea tarilor europene). Cum este posibil ca o lege declarata de CCR drept neconstitutionala acum un an si jumatate sa fie acum declarata constitutionala? Cum este posibil ca CCR sa declare constitutionala o lege barbara, demna de epoca de piatra? De asemenea, rog Politia Romana sa faca controale cat mai dese in adaposturile de caini. Au fost descoperite nereguli grave (ex. adapostul ASPA, din Mihailesti), dar si in alte adaposturi din tara, care sunt adevarate lagare de exterminare. Adaposturile sunt supraaglomerate, animalele sunt inghesuite in conditii mizere si condamnate la moarte prin infometare. S-au gasit animale bolnave, netratate, extrem de slabe, care abia mai stateau in picioare. Cum este posibil ca intr-o tara europeana, cainii fara stapan sa fie tratati in astfel de conditii fara sa se ia nici o masura impotriva celor care ii chinuie si ii condamna la moarte?


Musafir

#158 Re:

2013-09-26 14:15

#157: -

Cum este posibil ca intr-o tara membra a Uniunii Europene sa aiba loc atatea atrocitati asupra animalelor? Doresc sa traiesc intr-o tara civilizata in care toti cei care manifesta acte de cruzime asupra animalelor sa fie aspru pedepsiti(le-au tăiat urechile, le-au scos ochii, le-au dat foc, le-au pus pocnitori în urechi, le-au ştrangulat, le-au aruncat de la înălţime, le-au otrăvit) şi enumerarea atrocităţilor poate continua. Toti acestia merita ani grei de inchisoare, nu doar amenzi. Cine va ucide un animal, va fi în stare să ucidă şi un om, iar copiii care nu au mila fata de animale si sunt educati sa manifeste acte de cruzime fata de ele vor fi criminalii de maine, care vor fi in stare sa-i ucida cu sange rece chiar pe cei care le-au dat viata. Condamn cu tarie legea cainilor fara stapan, declarata in mod abuziv constitutionala pe data de 25 septembrie 2013 de catre judecatorii nedrepti ai Curtii Constitutionale. Este o lege criminala, care indeamna la uciderea in masa a cainilor fara stapan, la violenta si abuzuri impotriva acestora. Aceasta lege traumatizeaza populatia si ignora tratatele internationale referitoare la protectia animalelor (uciderea in masa a animalelor este ilegala in majoritatea tarilor europene). Cum este posibil ca o lege declarata de CCR drept neconstitutionala acum un an si jumatate sa fie acum declarata constitutionala? Cum este posibil ca CCR sa declare constitutionala o lege barbara, demna de epoca de piatra? Ieri, CCR "garantul suprematiei constitutiei" a devenit rusinea nationala. De asemenea, rog Politia Romana sa faca controale cat mai dese in adaposturile de caini. Au fost descoperite nereguli grave (ex. adapostul ASPA, din Mihailesti), dar si in alte adaposturi din tara, care sunt adevarate lagare de exterminare. Adaposturile sunt supraaglomerate, animalele sunt inghesuite in conditii mizere si condamnate la moarte prin infometare. S-au gasit animale bolnave, netratate, extrem de slabe, care abia mai stateau in picioare. Cum este posibil ca intr-o tara europeana, cainii fara stapan sa fie tratati in astfel de conditii fara sa se ia nici o masura impotriva celor care ii chinuie si ii condamna la moarte?

O alta masura care trebuie luata este aplicarea unor amenzi usuratoare tuturor celor care abandoneaza catei pe strada. Numai asa va fi posibila rezolvarea problemei cainilor fara stapan.


Musafir

#159

2013-10-02 10:24

Opriti Macelul !!!

Musafir

#160

2013-10-02 13:07

Pedeapsa ptr criminali si ptr autoritatile cate nu aplica legea

Musafir

#161

2013-10-02 16:25

Children are really shocked about what happens in their face,on the streets of Romania: violence, blood,and an animal who die slowly, screaming, all like in a horror film! Go out ,families with sensible children from Romania, go in a normal country, if you have this chance! Tell to all from there about dogs tragedy in Romania, made by the romanian authorities (the president, the prime minister etc)!!!!! I wish to go far of Romania, I not resist anymore in Romania-land of death!
Who support this violence from where children could ,,learn,, ,they could have a native or learned resistance at violence...I think..I have not other explanation...

Musafir

#162

2013-10-05 15:23

Exact. Asta e si părerea mea : cine poate omori intenționat un animal , in cazul de fata un Ciine , la fel de bine e capabil sa omoare un om/ copil. Din păcate. Politia animalelor exista numai pe hârtie la noi ; nu fac decât sa mănânce banii de la buget
Si sa închidă ochii la toate cruzimile abominabile care se imtimpla in România. In ultimile săptămânii . As vrea tare mult sa vad pe cineva pedepsit ( dar pedepsit cu adevărat ) ptr.ca a chinuit un animal. Amenzile simbolica care se aplica acum , sunt doar praf in ochi.

Musafir

#163

2013-10-05 23:24

Cred ca in articol se spune totul .Este un fapt dovedit ca sadicii care ucid femei , copii si batrani ,violeaza si in general fac tot ce pot ca sa creeze raul in jurul lor sunt cei care in copilarie scoteau ochii pisicilor, taiau coada cainilor sau omorau cu pietre orice animal mic. Acestia mai tarziu devin in proportie majoritare criminali sadici adevarate pericole pentru societate

Musafir

#164

2013-10-06 13:16

Intr-o tara care se crede civilizata si mai ales majoritar crestin ortodoxa trebuie sa existe o autoritate pentru Protectia Animalelor !

Musafir

#165

2013-10-11 17:24

Sper ca antr-o zi sa ne trezim cu totii din ignoranta,si sa venim an rand cu lmea civilizata!!!

Musafir

#166

2013-10-14 08:19

Mama mea a vazut un vecin care batea un caine.Pentru ca a strigat la el sa nu mai bata cainele,acela a iesit cu doi "colegi" si cu o bata de baseball.Dupa o luna ,doi caini erau otraviti.Am depus plangere la Politie.Nu am primit nici un raspuns,desi sunt cateva luni de atunci .Acum doua zile tanarul respectiv,vazand ca ma uitam in directia lui,a chemat inca un "coleg" ca sa ma arate.Acum ma tem pentru viata mea si a familiei mele.Am notificat Politia,dar ma intreb ce va face?

Musafir

#167

2013-10-17 19:20

doresc ca Politia sa aplice LEGEA asa cum trebuie,pentru ca si noi oamenii suntem in pericol aparand un animal, mai ales eu sunt o mare iubitoare de animale si nu vreau sa fiu victima la acesti oameni dementi fara suflet.
ale

#168 da

2013-10-29 20:52

Inchisoare...si munca zilnica in folosul comunitatii...

Musafir

#169

2013-10-30 00:58

am marcat 80 desi mi se pare prea putin....trebuie drastic pedepsiti cei care nu stiu sa respecte viata...

Musafir

#170

2013-11-06 23:11

De ce sa moara atitea suflete nevinovate ptr niste oameni cxare,nu stiu sa aiba grija de un copil?

Musafir

#171

2013-11-13 23:13

Daca nu OPRIM ACUM actele de cruzime comise asupra animalelor, uciderea lor in masa, daca NU SCOATEM IN AFARA LEGII initiativa hitlerista IREC, daca familia anghel NU VA FI PEDEPSITA PENTRU NEGLIJENTA CRIMINALA, TARA ASTA VA AVEA NUMAI CRIMINALI SI POTENTIALE VICTIME IAR VIITORUL EI VA FI TRECUTUL EI.

Musafir

#172

2013-11-17 10:15

Codul penal, numai prvede sanctiuni pentru zoofilie, necrofilie, incest, pedofilie?
Daca NU, ce sa faca si politistii, daca nu au baza legala.
Se pare ca in Uniunea Europeana, exista aceasta tendinta, de a lasa omului libertatea deplina, pentru a devein un ALIENAT, un SOCIOPAT!

Musafir

#173

2013-11-17 10:16

Mat exista solutii- exista Portalul Uniunii Europene, scrieti acolo, pana le cade serverul!

Musafir

#174

2013-11-27 14:56

Adevarul trebuie sa iasa la iveala si trebuie facut public, fara minciuna si manipulare.

Musafir

#175

2013-12-10 15:54

Nu vreau ca generatia viitoare sa fie formata din criminali si victime.Vreau ca generatia viitoare sa stie sa pretuiasca viata si sa aiba simtul responsabilitatii.