Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post

flori de vise
Musafir

#23

2013-09-08 21:21

ingrozitor de tot ce se intampla..crunt si dureros cata prostie si rautate poate sa existe ..cata lipsa de de respect pt viata in tara asta..viata de tot..viata de la om pana la ultima viata care are suflare..pana la tot ce are viata in jurul nostru..pana la bucatica noastra de TERRA care noi rasa noastra nu o meritam si nu meritam sa calcam pe acest pe acest BRILIANT VALOROS , PAMANTUL DE SUB PICIOARELE NOASTRE PE CARE IL MURDARIM ZI DE ZI INCEPAND DE LA GANDURILE NOASTRE PANA LA FIECARE MISCARE FACUTA ZI DE ZI DE NOI OAMENII..OAMENILOR le este mai usor sa ucida decat sa ia la intrebari pe cei care au responsabilitatile acestui caz..este usor sa ucidem .. DE CE SA NU UCIDEM SI TOTI CERSETORII?TOTI HOTII CARE NE GOLESC CASELE SAU BUZUNARELE?..DE CE SA NU UCIDEM TOTI MEDICII CARE NE OMOARA PRIN SPITALE?..IN LOC SA UCIDEM SISTEMUL BOLNAV.., IN LOC SA UCIDEM MIZERIA IN CARE TRAIM SI BINENTELES ASTA O DENOTA CHIAR SI CAINII VAGABONZI..doar intr-un stat bolnav si murdar pt fi o multime de caini vagabonzi, HAITE SALBATICE SAU CUM VRETI SA-I DENUMITI..Ei sunt RODUL NEPASARII NU A SARACIEI....am vazut tari ft sarace..VENEZUELA , REPUBLICA DOMINICANA ETC.. unde eXista saracie lucie si cainii sunt controlati si ft iubiti de orice om..dar sunt controlati..sut putini si sunt hraniti pe strazi din putinul fiecaruia..nu incurajez acest sistem dar ca fac o comparatie cu o tara saraca cu adevarat..unde nu se pune problema ca la noi..oare ce ne lipseste noua romanilor sa fim si noi in rand cu lumea..pana la unguri..in ungaria..ei nu au aseenea probleme..cei mai ingrijiti si iubiti caini din lume sunt in ungaria..de ce?ce ne lipseste noua sa fim macar ca si vecinii nostrii.?. NE LIPSESTE MILA..BUNATATEA, CREDINCIOSIA PT ANIMALELE DE LANGA NOI, PT ORICE SUFLET..PT SARACII DE LANGA NOI..PT COPII STRAZII..DE CE PT COPII STRAZII NU SA FACUT ASA DE MULTA PUBLICITATE LA TV..ASA CA SI ACUM PT CAINI ?NU DORESC SA FIU NESIMTITA SA SPUN CA ACEST CAZ AL ACESTUIO COPIL NU A MEITAT TOATA ATENTIA TUTUROR SI A INTREGULUI MAPAMOND..SA VADA TOTI DE AFARA CINE SUNTEM..CE NEAM PROST SI DE DOI BANI..INDIFERENTA NE COSTA TOTUL..NE COSTA BANI..NE COSTA RUSINE, NE COSTA AMAR , LACRIMI , NE COSTA SI MOARTEA PE STRAZILE INCONSTIENTEI NOASTRE..
OTRAVITI CAINII, ORICE ANIMAL CARE E SINGUR SI ABANDONAT, COPII STRAZII SI CERSETORII DE BIETII BATRANI NU MAI ZIC NIMIK..EI DE CE SA FIE IERTATI CA ORICUM SUNT OMORATI INCET IN FIECARE ZI CU ZI CARE TRECE ..
Nu vreau sa spun ca sunt de acord cu cainii pe strada ..NICIDECUM..doresc sa spun ca doar un stat bolnav poate avea asa ceva pe strazi..un stat bolnav poate avea spitale ca ale noastre si batrani care mor de frig si de foame..nu este doar problema cateilor oameni buni ..din cauza carora moare un om la 10 ani..problema ADEVARATA nu doriti sa o vedeti ? Cum de fapt in fiecare zi mor mii de oameni nu le mai rezista inima in piept..mor altii de foame, de frig si de stress..asta nu se va rezolva oameni buni precum nici problema cainilor de pe strazi nu se va putea rezolva..pana nu omoram nepasarea si nu schimbam sistemul nimik nu va fi mai bine..
Diferenţa dintre câinii de casă şi cei vagabonzi este aceea dintre un copil îngrijit şi educat şi un copil abandonat, un copil al străzii. Acest principiu, această regulă trebuie cunoscută de toţi cei care vor să judece câinii vagabonzi şi strigă cu ochii ieşiţi din orbită că aceştia trebuie omorâţi toţi, fără discernământ, fără excepţie.

Raspunsuri


Musafir

#24 Re:

2013-09-08 21:29:30

#23: flori de vise -

Nimeni nu vrea uciderea in masa a cainilor vagabonzi. Minciunile astea sunt tactica ONG-urilor.

Cealalta petitie doreste prelungirea termenului de adoptie, de la 14 zile la 30 de zile. Prea mult, spun eu!

Te invit sa citesti legea.

"OM"

#53 Re:

2013-09-13 10:49:35

Bravo flori de vise..........gandire de om matur cu multa educatie, bun simt si omenie, ceea ce lipseste cu desavarsire multor oameni!!!

#23: flori de vise -