Chiar crezi că eutanasierea cîinilor este soluţia?

Quoted post

EUTANASIERE

#5 da

2013-09-07 09:50

cei de sus sa vb dupa ce vor creste un copil....1—10 ani, sa vada ce inseamna asta, ce implicatii are si sa le fie omorat de caini....apoi sa—si dea cu parerea....oameni buni, luati—i acasa...nr4....cati ai acasa? cati ai pus intr—un tarc si sunt acolo acum???? scolile se desființează, de unde bani pt o potaia??? sunt sigur k faci scandal, la scoala pt fond, k drumurile sunt rele, etc....VOI, IUBITORI DE ANIMALE, ADUNATI—VA LA UN LOC, LUATI—LE SI GATA...LE CRESTETI, CUM SI UNDE VRETI DAR NU PE STRADA...

Raspunsuri


Musafir

#6 Re: da

2013-09-07 12:53:17

#5: EUTANASIERE - da

nu vrei sa inchizi televizorul, sa iti pierzi timpul altfel si sa iti canalizezi energia spre cauze mult mai demne de viitorul copilului tau? Un exemplu ar fi sa pui mana pe un articol, oricare, primul pe care il gasesti pe google despre cum jefuiesc astia Rosia Montana! Ala ar fi timp pierdut mai cu folos! Nu e tarziu! Trebuie doar sa faci ceva, orice crezi tu ca poate ajuta! Informeaza-te si tot e suficient ca politicienii oricum nu o vor face; ei au cumparat televiziunile care ar trebui sa te informeze! Din contra isi etaleaza veleitatile de demagogi in problema maidanezilor, la care subit au devenit sensibili! Daca nu mai pot de sensibilitate, sa demareze o ancheta privind finalitatea fondurilor (pe care toti le platim) cu care trebuiau sa se supravegheze situatia maidanezilor.

Poate ca cine stie ce impact au informatiile in mintea ta si ce reactii vor declansa mai apoi! Poate ca vei gasi motivatie sa iesi la proteste sau poate vei gasi o solutie! Tu atat fa! Acorda atentie si informeaza-te!

Copilul tau poate ca iti va multumi!