Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

Cetateanul Turmentat

#1017 Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 12:58

#601: gata - Re: Re: Oaie fara minte

Serios? Doar asta am facut? Sa aduc injurii si jigniri? Sau poate am incercat sa expun o idee pe care nu ati inteles-o, pentru ca nu sunteti in stare sau pentru ca nu vreti. Ai citit macar ceva din ce am scris sau si tu te-ai poticnit in loc la prima greseala de tastat si ai spus:" Asta e un lucru bun de care sa ma leg si scap si de citit cu ocazia asta".

Esti ofensat sau ofensata ca te fac oaie fara minte? Vrei sa te fac geniu pentru ca ai intrat pe o petitie si ai fost in stare sa scoti: "Moarte Cainilor!!"...."Sa scapam de Maidanezi!", etc?

Ai stat vreun minut sa analizezi situatia? Ai stat vreun minut sa te gandesti a cui e vina cu adevarat? Pentru ca un caine, (care apropo, e o fiinta fara ratiune) a facut ceva rau pentru care probabil va fi omorat, inseamna ca o specie intreaga trebuie sa moara? Daca tu ai comite o crima, ar trebui sa-ti bagam toata familia la parnaie? Sau tot neamul? Te-ai gandit vreo secunda cine are de castigat din schema asta? Ti-ai pus vreodata intrebarea, daca tu omori cainii aia, cati bani intra in buzunarul statului si ai conducatorilor? Bani care trebuiau folositi pentru sterilizare si adaposturi?

Sunteti oameni si se presupune ca ganditi, cine e devina aici? Cainele sau omul? Cainele e un animal, omul are inteligenta, unde era inteligenta aia cand si-a lasat copilul nesupravegheat sa colinde pe proprietati private?

Dumnezeu sa-l aibe-n grija pe copilul ala ca e nevinovat, dar cainele ala nu a ucis din ura, si pentru asta va fi eutanasiat, dar restul de caini care nici macar nu stiu ce inseamna sa musti ce au facut? Cu ce i-au gresit copilului ala?

Voi ce faceti aici e razbunare, din ura, nu e justitie pentru un copil. Asa ca nu va mai miniti ca faceti un bine. Faceti ceva pentru a va satisface pe voi insiva, nu pentru amaratul ala.

Raspunsuri

AdiTZA21

#1045 Re: Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 16:28:42

#1017: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Re: Oaie fara minte

Conform unui instructor de dresaj, presedinte al Asociatiei Chinologice Galati, atestat international in domeniu, care se semneaza cu LECTOR FLORIN PATRICHE: orice câine fără stăpân poate, teoretic, să atace, pentru că, deşi e dotat cu inteligenţă, reacţionează imprevizibil în unele situaţii. Cum problema câinilor nu se va rezolva de pe o zi pe alta, nu ne rămâne decât „să ne păzim spatele”, dacă o cere nevoia. „Dacă trecem pe lângă o haită şi se întâmplă să atace, trebuie să ne mişcăm cât mai puţin şi în nici un caz să începem să fugim, pentru că ei au instinct de prădător. Dacă se poate, ne asigurăm spatele la un zid şi încercăm să fim cât mai calm. Copiii trebuie, în schimb, supravegheaţi de adulţi”, îi sfătuieşte domnul Florin Patriche pe gălăţenii care au nenorocul să se întâlnească cu o haită de patrupede fără stăpân.

M-AS SEMNA CETATENE, DAR CATEODATA MERGE, CATEODATA NU MERGE..... ADRIAN MA NUMESC SI SUNT GALATEAN, DA??? DEGEABA TE KCI PE TINE CA NU SE SEMNEAZA LUMEA PE AICI....

Multumesc pentru intelegere!!!!
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook