Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#224

2013-09-06 08:20

Drept comentariu, postez un citat semnat de Mimi Bacila pe Facebook, o mama ca si mine cu gandire rationala, care nu se lasa ghidata de ura.

"si eu sunt mama, si-mi iubesc copii cum numai o mama poate iubi, dar iubesc si cainii mult de tot, poate ca si eu aveam asemenea reactie pe moment, dar daca stam si ne gandim, nu cainele este vinovat ci omul care l-a avut in grija si nu s-a ocupat de el, eu cred ca nu s-a spus tot adevarul, cum putea copilasul ala sa fie mancat cu sute de muscaturi pe el daca era supravegheat de bunica? ramane un semn de intrebare daca era supravegheat? si ce cauta el acolo ? era spatiu de joaca? si eu am trecut printr-o trauma asemanatoare, fiica mea a murit din cauza unui medic incompetent, ce trebuia sa fac? sa-i cer eutanasierea? este dureros, dar, nu este o solutie, daca eutanasiem cainii, oamenilor care violeaza copii si ii omoara de ce le platim din banii nostrii " relaxarea " in puscarie, pe ei de ce nu-i eutanasiem??????? de ce nu facem ceea ce au facut si celelalte tari in privinta asta ? problema nu sunt cainii, suntem tot noi, oamenii ....."

Raspunsuri


Musafir

#227 Re:

2013-09-06 08:26:48

#224: -

Alt comentariu nerealist si patetic. Oamenii care fac rau pot fi pedepsiti. Dar aia se presupune ca sunt exceptiile. Cainii de pe strada sunt caini salbatici, pentru ca nu sunt in grija (cu TOT ce presupune ea) unui om (stapan). Cainii salbatici ( asa-zisi maidanezi, comunitari, etc) sunt pe aceeasi pozitie cu lupii, ursii, etc. Cu aia ce facem daca vor la oras?