Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#59

2013-09-05 19:04

" In oameni nu pot avea incredere, dar in caini si alte animale, da. " Cun poti sa afirmi asa ceva ? Doamne!!! Uite sa te luminez,animalele nu sunt inzestrate cu gandire,ele actioneaza pe baza de instincte(nu pot fi controlate).Ramai uimit cat de multa prostie exista!!!

Raspunsuri


Musafir

#65 Re:

2013-09-05 19:15:10

#59: -

Draga iluminatorule, pune mana pe o carte de etologie ca sa intelegi cate ceva despre comportamentul animalelor.

Daca-ti dau o bata in mana si esti in stare sa omori un caine, esti mai periculos decat o haita intreaga. Pentru ca la specia asta a noastra, daca primeaza instinctul, iar agresivitatea nu poate fi reprimata sau sublimata, indivizii devin de necontrolat si trebuie plasati in ospicii sau puscarie!

Daca tu esti inzestrat cu gandire, actioneaza ca atare!


Musafir

#80 Re:

2013-09-05 19:29:59

#59: -

"Da, eutanasierii"? Uite, sa te luminez: dupa eutanasierea asta, in doi ani vor fi la fel de multi caini, pentru ca iresponsabilii isi vor abandona in continuare animalele, fara probleme. Singura satisfactie o vor avea cei suficient de bolnavi sa se bucure de macel si cei care isi vor umfla in continuare buzunarele pe spinarea animalelor si a credulilor infantili ca tine, care reactioneaza isteric si nu sunt in stare sa faca un calcul simplu. N-or fi inzestrati cu gandire sau nu sunt capabili s-o foloseasca - dupa criteriile tale, logic rezulta ca ar trebui si ei eutansiati.

Ramai, intr-adevar, uimit de cata prostie exista!