Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

REALITATEA

#92 Adevarul de unde provin CAINI ? INMULTITORI SI COMERCIANTI DE CAINI

2013-09-04 06:39

Solutia la problema cainilor maidanezi din Romania. Solutia la suprapopularea canina si la responsabilizarea populatiei.

Fiecare trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru cainele detinut, sa ii asigure adapost, asistenta veterinara, hrana, apa, miscare.

Trebuie reglementata activitatea de crestere si REPRODUCTIE a cainilor in Romania. Toti trebuie sa fie autorizati si scolarizati in domeniu.

Trebuie aspru sanctionat traficul cu caini, trebuie limitata inmultirea necontrolata a cainilor.

Toti cateii din Romania trebuie microcipati si inregistrati intr-o baza de date unica la nivel national. Trebuie o evidenta clara caine-stapan si inregistrarea oricarei modificari/schimbari de prorprietar, deces. Toate fatarile trebuie declarate. Toti puii trebuie vanduti microcipati, cu contract, varsta de minim 8 saptamani, cu contract. Abandonul sanctionat drastic.

Trebuie reglementata modalitatea de publicitate, anunturile cu catei oferiti spre vanzare, dupa modelul francez, prin identificarea clara a vanzatorului autorizat, doar cateii cu pedigree sa poata fi anuntati ca fiind de rasa, mentiunea clara daca au sau nu pedigree, poze reale....CAUZA ESTE PROBLEMA...Oamenii sunt obisnuiti sa critice adevarul....

Raspunsuri


Musafir

#93 Re: Adevarul de unde provin CAINI ? INMULTITORI SI COMERCIANTI DE CAINI

2013-09-04 06:47:03

#92: REALITATEA - Adevarul de unde provin CAINI ? INMULTITORI SI COMERCIANTI DE CAINI

Pana una alta, situatia de pe strazi este problema cea mai arzatoare. Traim ca in jungla.