S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#1324

2013-08-27 19:58

www.lamanifpourtous.fr
https://www.facebook.com/LaManifPourTous
Milioane de francezi se opun fara incetare "casatoriilor" intre cuplurile homosexuale.
Numarul impresionant de sustinatori ai campaniei La Manif Pour Tous se datoreaza si faptului ca aceasta campanie nationala nu are valente crestine/religioase. Este o lupta a tuturor (crestini, atei, musulmani, chiar si homosexuali de bun simt) pentru apararea familiei si a drepturilor fundamentale ale copilului. Cei care au impresia ca doar crestinii se opun acestei aberatii se inseala.
Li se opune o intreaga civilizatie care are in centrul ei triunghiul mama-tata-copil.
Exista suficiente resurse si argumente in afara religiei pentru a arata mincinile pe care le ascunde de fapt propaganda homosexuala. Faceti un mic efort. Nu luati nimic de "bun". Cercetati. Faptul ca Biserica este prima voce care se opune este pentru ca ea a promovat intotdeauna FIRESCUL.

Dar puteti dispretui crestinismul si pe crestini si totusi gasi destule argumente pentru a vedea consecintele negative ale comportamentului si propagandei homosexuale.

Raspunsuri


Musafir

#1327 Re:

2013-08-27 20:10:26

#1324: -  

 ce zici tu e valabil pentru o tara majoritar atee - declarata , precum Franta. la noi este un alt context si nu ne putem delimita de el, cu toate ca sunt aduse si argumentele tehnice/stiintifice pentru sustinrea acestei petitii. insa este de apreciat faptul ca francezii au inteles si inafara religiei, importanta familiei formate dintre femeie si barbat. tot exemplul francez anuleaza orice contraargument legat de civilizatie. este pe deplin valabil pentru Eusebiu. poate ne explica el cum e cu civilizatia si viziunea obtuza la francezi.


Musafir

#1331 Re:

2013-08-27 21:43:49

#1324: -

Si alte milioane de francezi au sustinut parteneriatele civile in Franta. Hai lasa-ne cu povestile tale. Din cei care s-au opus multi au recurs la marsavii si violenta fizica. Pentru ca altceva nu stiu sa faca.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...