S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#872 Re: Re: O mica nelamurire

2013-08-22 12:30

#871: - Re: O mica nelamurire

Deci ce presupui tu e asta: la pranz sau la cina, se aduna toata familia, inainte de a manca discuta despre petitie si se verifica daca exista vreun membru al familiei care nu a votat petitia. LOL. Nu mai, functioneaza asa: careva are doua (sau poate mai multe) adrese de email si voteaza cu ajutorul lor.  Traducere: "mie nu imi plac homosexualii, sa fie acolo la ei de satanisti, trebuie neaparat sa semnez petitia dar dupa ambele adrese de email pentru a se strange un numar cat mai mare!".

 

Edit-ul meu: editul tau e chiar paranoic, zau! Mai urmeaza sa spui ca de fapt Dana e un personaj fictiv si petitia in sine a fost facuta de niste homosexuali care vor sa se victimizeze. :)))

Raspunsuri


Musafir

#873 Re: Re: Re: O mica nelamurire

2013-08-22 13:14:07

#872: - Re: Re: O mica nelamurire

Cine a fost expus comportamentului patologic al unora dintre acesti oameni (stalking, impersonare pe forumuri, calomnie, amenintari la adresa familiei etc, lucruri suferite de oameni pentru simple opinii ''homofobe'' exprimate public) se asteapta la orice.

Insa avand in vedere nivelul celor care au postat aici (zero argumente originale, zero initiativa proprie, logica afectata grav, ducerea lucrurilor in derizoriu - vezi comentariul tau), asa e, e foarte putin probabil :) .




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...