S.O.S. familia!

Quoted post

Gabriel

#870 Dragei mame protectoare,

2013-08-22 12:00

Imi pare sincer rau de faptul ca sunteti mama. Pentru ca influentati viata copilului dumneavoastra dupa propria judecata, si nu il invatati sa aleaga singur ceea e ii place si crede de cuviinta a fi bine. Lasati-l sa cunoasca diferite lucruri, cat mai diverse, sa isi faca singur ideea despre ce e bine si rau... puteti sa il vegheati din umbra si sa ii dati sfaturi, dar nu sa ii impuneti.. Daca dumnezeu este totul, la fel de bine poate fi si nimicul, daca dumnezeu este calea corecta, la fel de bine poate fi si cea gresita... pentru ca dumnezeu depinde de fiecare persoana in parte... pentru unii nu exista, pentru altii da... Ce ar fi sa ne traim viata fiind deschisi la nou, la ceea ce exista..

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#878 Re: Dragei mame protectoare,

2013-08-22 14:02:57

#870: Gabriel - Dragei mame protectoare,

Exista deja cateva explicatii de-ale mele care o sa devina clisee, printre care si aceasta: nu conteaza cat ai sufletul/mintea de deschis/a, daca cu ceea ce ramane nu reusesti sa desavarsesti opera lui Dumnezeu, care e omul.

Daca am nevoie de sfaturi pt viata personala stiu unde sa le caut, multumesc.

Catalin M

#879 Re: Dragei mame protectoare,

2013-08-22 14:30:55

#870: Gabriel - Dragei mame protectoare,

Dacă n-ar fi de plîns, m-aş tăvăli de rîs, căci atîtea aberaţii într-un text aşa de scurt nu mi-a mai fost dat să găsesc. Nu-ţi doresc să ajungi părinte, fiindcă o asemenea superficialitate în gîndire ar fi o tragedie pentru bieţii copilaşi, iar tu nici măcar nu ţi-ai da seama. Sper, totuşi, că eşti foarte tînăr şi fără experienţă, de aceea ai scris ce ai scris. Doamne ajută!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...