S.O.S. familia!

Quoted post

Laura

#419 Re:

2013-08-17 08:26

#410: -

Asta nu e o parabola, este o amintire despre un om in urma caruia nu a ramas nimic!

In general, daca dupa tine raman doar niste copii la propriu, e trist, de fapt nu ramane nimic, decat niste ADN, fix ca la animale. Istoria a fost scrisa de catre alt fel de oameni, care au lasat alte mosteniri, nu niste prunci!

Raspunsuri

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#434 Re: Re:

2013-08-17 12:04:43

#419: Laura - Re:

Laura, un copil este o planeta lansata in Univers! Este o lume intreaga, in care se imbina iubirea, rabdarea, credinta, traditia, si din care se nasc noi vise pentru o lume si mai buna, din ce in ce mai buna.Asta inseamna un copil, asta este stradania unui parinte atunci cand isi mangaie copilul pe crestet invatandu-l despre tot ce exista in lume. N-ai idee ce intristare il cuprinde pe un parinte, atunci cand este pus in situatia de a-i explica copilului in care a trezorizat tot ce poate fi mai bun, sa-i spuna si despre ororile pe care fiinta umana le poate face. Cu atat mai mult, Biblia este singurul toiag care ne ajuta sa strabatem cararile pline de gropi.

Istoria a fost scrisa de fapte (nu de vorbe), faptele facute de oameni care au avut puterea de-a face istorie tocmai prin apartenenta la valorile familiei.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...