S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#147 Re:

2013-08-12 09:36

#17: cristinacirstea -

CRISTINA , daca acesta este numele tau, iti voi trimite cateva din cuvintele

1. Ale Parintelui ARSENIE BOCA:

"Cand familia nu va mai fi o TAINA, oamenii vor fi o turma de fiare destrabalate"

"Ne intanlim in prezent cu viitorul trecutului; si de multe ori cu un trecut ancestral, de multe generatii."

2. Ale Parintelui Ioan Sofonea -din carte Am auzit vorbind un sfant- PARINTELE ARSENIE BOCA"

"Celor care traiesc in imoralitate, intr-o deviatie de la normal, nu vor sa tina cont de legile firesti lasate de Dumnezeu.

Dumnezeu a creat barbat si femeie. Si le-a spus"Cresteti si va inmultiti , si stapaniti pamantul".Nu a facut doi Adami. Nici stiinta nu argumenteaza deviatiile. Nu s-a descoperit gena homosexualitatii. PACATUL nu are scuza.....Fiecare om sa caute radacina in trecutul sau si cel al familiei sale si cu ajutorul lui Dumnezeu se poate vindeca."................

....daca vei cauta si vei citi aceasta carte , pentru inceput, vei descoperi cat de putin iti iubesti copilul care nici macar nu este vinovat de mostenirea spirituala ce io pregatesti acum,

Un copil a asteptat sa faca 18 ani si le-a  spus  odata parintilor care ii ofereau material totul  "Un copil nu creste numai cu bani , haine si mancare , "!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Cirstea Cristina
Tirgu-Jiu

#2535 Re: Re:

2013-09-13 11:43:54

#147: - Re:

este evident ca nu-mi cunosti valoarea de om si de mama in primul rand, sa nu mai vorbim de lipsa de respect de care dai dovada prin tot ceea ce ai scris.Eu cred in Dumnezeu nu in asa-zisii parinti sau preoti cum se vor a fi numiti, iar educatia pe care am ales sa i-o ofer copilului meu are ca temelie respectul si sentimentele pure, nu materialismul. Nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca eu consider ca un copil are nevoie decat de lucruri materiale, sau poate iti descrii propria experienta, sau, mai grav vrei decat sa iesi in evidenta. Ca parinte consider ca trebuie sa optam pentru o educatie emotiva, daca sti la ce ma refer, daca nu iti propun o carte interesanta : "Educatie emotiva" de Daniel Goleman, poate iti ajuta cresterea personala. Un copil care nu creste constient de ceea ce este in jur va fi un adult cu dificultati de adaptare, iar daca in jurul sau, in societatea in care traieste, sunt perechi homosexuale, nu inseamna ca va avea dificultati in a-si recunoaste inclinatia sexuala, cu atat mai putin ca avea dificultati in a-si intemeia o familie traditionala. Astea sunt decat temeri cauzate de propriile bariere mintale. cum spuneam intr-un comentariu precedent, consider ca sunt cu totul altele cauzele care ameninta formarea adultului de maine din copiii nostrii. Vazand ca dupa un citat al parintelui Arsenie Boca, tragi si stiinta in discutie ( contradictie),  e natural sa te intreb : te-ai documentat macar putin, pentru ca e demonstrat ca homosexuali se naste? Homosexualitatea nu e "conta naturii" pentru ca se regaseste in natura.

 
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...