S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#39 Re: Re: Re: Re:

2013-08-08 11:37

#36: - Re: Re: Re:

Pai care expunere la toate mijloacele mass-media? Incearca cineva sa iti puna filme porno cu gay la ProTv si sa te mai si oblige sa te uiti pe deasupra? A, ca se 'expun' la modul ca vin si cer drepturi egale (atat, nimeni nu vrea niciun tratament preferential, doar egalitate), asta da. Oricum, consider ca atata timp cat sunt locuri in care a fi gay se pedepseste cu moartea (foarte crestinesc), da, trebuie educata cat mai multa lume si trebuie strigat de pe toate cladirile ca nu e cea mai mare nenoroire sa fii gay.

Si pe de alta parte, noi gay-ii de ce trebuie sa suportam toata 'expunerea' cuplurilor straight pe toate mijloacele mass-media?

Raspunsuri

Dan

#1196 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-26 10:56:21

#39: Alex - Re: Re: Re: Re:

Pai aveti drepturi egale, nu stiu ce drepturi mai vreti. Esti egal cu noi. vrei sa fii normal? Ai aces drept. Vrei sa fii anormal, ai acest drept. Nu am vazut pana cum pe cineva iesind pe strada sa vaneze homosexuali sau sa le faca mai stiu eu ce. Voi nu vedeti ca lumea manifesta impotriva voastra numai daca veniti si incercati sa corupeti si alti copii sa ajunga ca voi? Sa nu mai pomenesc de destrabal si maimutareala la paradele voastre si pe la tembeliziuni. Voi vreti sa aveti dreptul sa spuneti ca homosexualitatea este ceva normal si ca noi ceilalti suntem anormali, ei bine si noi luptam pentru acelasi drept (pe care il avem prin libera exprimare) sa putem spune ca voi sunteti anormali iar noi nu. Stati fratilor acasa la voi si ba "iubiti" cum vreti voi. Stiti foarte bine ca relatiile voastre nu sunt altceva decat baloane de sapun, pentru ca iubirea voastra nu este iubire. Cat despre casatorie, casatoria de cand lumea a fost intre un barbat si o femeie! Pentru ce vreti casatorie si mai ales la biserica? Cum veti rezolva voi porunca pe care v-a dat-o Dumnezeu ("Cresteti si va inmultiti?")....

Noi vrem sa fim normali!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...