S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#37 Re:

2013-08-08 11:21

#33: -

Atunci de ce va opuneti casatoriei/parteneriatului civil gay, daca oricum nu ar fi o 'familie'? Si cum ramane cu cuplurile heterosexuale care nu vor copii? Nici ele nu pot fi 'o familie'?

 

Mi se pare trist sa judeci o persoana dupa numarul de plozi dispusa sa ii faca. :/

Raspunsuri


Musafir

#50 Re: Re:

2013-08-08 18:12:40

#37: Alex - Re:

Copiii nu sunt "plozi". E clar ca nu esti parinte din cauza aceasta folosesti astfel de cuvinte!!!!!!!

Cristina

#209 Re: Re:

2013-08-13 10:18:18

#37: Alex - Re:

Alex,

In primul rand as vrea sa intelegi un lucru: biserica ca institutie care se ghideaza dupa invataturile Bibliei nu are nici o problema cu persoana cu  orientare homosexuala, ci cu pacatul homosexualitatii. Pe scurt : Biblia  ne invata sa ne iubim aproapele, inclusiv daca e homosexual, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam homosexualitatea ca pe un lucru normal.

In ceea ce priveste cuplurile heterosexuale care nu vor sa aiba copii, e alegerea lor, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam de ce aleg asta.

Ceea ce este clar, ca este de datoria noastra ca parinti sa facem tot ce ne sta noua in putere sa ne crestem copii cat mai aproape de Domnul si cu principii de viata sanatoase acasa si in societate, atat cat depinde de noi. Daca asta presupune sa luptam impotriva legiferarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex,ne vom lupta pentru asta intr-un mod cat de democratic posibil. Ca membrii in  biserica avem datoria sa tragem un semnal de alarma impotiva pacatului, chiar daca asta inseamna ca nu vom  fi "politic corecti".

Iar daca tu ne spui ca te-ai rugat 6 ani pentru acest sitatie in care te afli,ceva imi spune ca in adancul constiintei tale nici tu nu crezi ca homosexualitatea e un lucru perfect normal.

Sfatul meu pentru tine e sa cauti o biserica sau un grup de oameni care iti inteleg zbaterile si sa le ceri ajutorul si sustinerea in rugaciune.

Cu respect,

 

P.S nu am mai dat o serie de citate din Biblie acum, pentru ca parte din ele sunt deja aici, si sunt sigura ca daca chiar iti doresti sa stii mai mult cu adevarat le vei cauta tu

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-18 19:00:18

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...