Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

PNL-istul de serviciu

#3887 Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

2013-05-12 06:46

Spirache colegule iar te manca in cur sa ragai basini pe aici.
Tot ce are viabilitate si nu va convine ca solutie tie lu Talpasan basitul director pensionar, expertul cu masterat in chimie facut pe vremea lu Ceausescu (cand nu exista masterat) , lu Mendeleev Socherez Pralo vanzatorul Oltchim la PCC, lu Vichem abramburache repetentul expert in reziduuri, lu nevastata somera de serviciu facuta de PNL experta directoreaza din somera de serviciu si bineinteles ce nu convine lui Zaremba fratele vostru sponsor, lu Vladescu belitul mafiot ESTE RESPINS SI ESTE IDEEA LUI ROIBU.
BA DACA SUNTETI ASA DE TARI DE CE DRACU VA E FRICA DE FANTOMA LU ROIBU????
Cum a venit Blanculescu cu o solutie care vizeaza integrarea si functionarea si cu Arpechim VA PUTE si nu este bun.
Ce Sula mea ati facut voi de 7 luni cu cretinii vostrii mah????
Ati facut gaura de 80 de milioane de EUR si ati umplut combinatu de clor apoi l-ati declarat lu Piperea bomba chimica. Pai voi l-ati facut bomba chimica ma ca atat va duce capu.
Afara de a da toate informatiile confidentiale legate de retetele de fabricatie, de parametrii de operare, clienti Oltchim si furnizori de materii prime la PCC ati mai facut ceva???
Ai tupeu jegos ma si tu si cu ceilalti "specialisti" a se citi lingaii PCC si a clanului Francu DNA apreciati de catre Piperea ca asa i-a impus Varu Jan.
Va paste o mare supriza si o sa vezi tu Spirache cum o sa cauti tacamurile de aur ale lu Roibu (inventia ta) prin niste celule si closca cu puii de aur tot acolo o vei gasi.
ZI CE ATI REZOLVAT VOI ??? Afara de a mintii angajatii de a ne aburi zi de zi ca ati platit salariile la zi, ca ati atins 65% din capacitate si culmea apoi sa ii spuneti lui Piperea ca Oltchim e o bomba chimica ca aveati in stoc 4000 de tone de clor. Pai cine sula mea a manageriat combinatu de ati acumulat 4000 de tone de clor tu cu experienta MAGIC TIC TAC, Spirocheta minijupa si ceilalti ratati in frunte cu pensionarul Talpasita (pastrat de mila de Roibu ca altfel papa pensie de mult si facea foamea dar facerea de bine e futere cum se spune) pe care oricum in secunda 2 orice investitor serios afara de PCC o sa va dea pe faras in prima ora dupa ce ia combinatu cand o sa vada cat de buni si experti sunteti.
Cu cine mah sa manageriati combinatu cu Talpasita tremuriciul care nu stie sa deschida un calculator si un mail ca i le deschideau fetele de la productie atat de calificat era??? Talpasita care nu stie sa faca un plan de productie in excell sau sa il redacteze in word le scria cu Balan pe coli A4 e de tot rasul.
Bahhhh sunteti de rasul circului si mai aveti tupeu sa postati ca Blanculescu vrea raul combinatului.
Sunteti dusi mahhhhhhhh!!!!!
A VENIT CUMVA BULIBASA Mo PRIETENUL TAU SINDICALISTUL FARA MEMBRII, VICTORIOSUL CU VREUN INVESTITOR AFARA DE PRIETENUL LUI DE LA PCC PE CARE L-A VIZITAT IN POLONIA ANUL TRECUT INAINTE DE REVOLUTIA DIN TOAMNA???
CE A ADUS PIPEREA MAI INTERESATI-VA SI VOI CE FIRME SUNT. CINE DRACU A AUZIT IN PETROCHIMIE DE FORTISSIMO. ASTEA SUNT FIRME PARAVAN MARCA VARU JAN CA SA PREGATEASCA PLECAREA PROSTILOR ACASA SI SA II DEA CARNE DE TUN LA TAIAT LUI SEBASTIAN VLADESCU SI FIRMEI DE FIER VECHI A ASTUIA H&H RECYCLING PATRONATA DE TURCALETI.
DA, BLANCULESCU A NEGOCIAT CU 3 INVESTITORI DE CALIBRU NU DIN NEAMU LUI SEBASTICA VLADESCU PRIETENUL VOSTRU CARE PUPA IN CUR PCC-UL.
NORMAL CA NU VA CONVINE DE BLANCULESCU CA VA STRICA SMENURILE CU PCC SI PLECATI PE FARAS URGENT ASTA DACA NU VA IA DNA-UL CA PE FRANCU COLEGUL DE PARTID. UNDE MAI GASITI VOI POSTURI CALDE CA LA OLTCHIM 18 000 RON/LUNA SALARIU LIMUZINE SI STATI TOATA ZIUA PE NET SA POSTATI CRETINISMELE VOASTRE PE NET.
DORMITI LINISTITI IN LUMEA VOASTRA CA IN CURAND VETI AVEA MARI SUPRIZE.

Raspunsuri


Musafir

#3889 Re: Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

2013-05-12 10:17:29

#3887: PNL-istul de serviciu - Pentru Musafir # 3886 Spirache are cosmaruri

BAI DAR NU TE PLICTISESTI DELOC, AI CEVA IMAGINATIE. DECI, BLANCULESCU E IMPINS LA INAINTARE DE ROIBU SAU NU? SI INCA CEVA, AM SENZATIA CA NICI EL NU SUSTINE IDEEA CU ARPECHIMUL INTEGRAT, ADICA, CE MAI ARE DE ZIS DICULOIU? NU A GASIT SOLUTII?