Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#3103 Re: Re: Re: Re: Re: pentru gameover

2013-04-07 14:38

#3097: Alain - Re: Re: Re: Re: pentru gameover

Te inseli ca as avea vreo intentie rea. Eu incerc sa va deschid ochii si sa va provoc sa iesiti din schemele de gandire peste care timpul a trecut. Daca va uitati in oglinda si nu va place ce vedeti nu oglinda este de vina.  Trebuie atata stiti.la un calcul simplu daca statul s-ar gandi bine  ar fi mai convenabil sa va tina acasa  deit sa mai consumati enrgie si materie prima si sa va plateasca pentru ca din punct de vedere economic e mai rentabil.

Raspunsuri

EU

#3104 Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru gameover

2013-04-07 15:32:13

#3103: - Re: Re: Re: Re: Re: pentru gameover

Nu m-am contrazis cu nimic ; atunci când  am zis de stat și de fundație, m-am gîndit la acel cadru legal pe care l-ați amintit; da, statul trebuie să creeze condițiile și apoi noi să venim cu restul.

Dacă sunteți atât de grozav atunci veniți cu soluții, nu numai cu miștocăreală ; toți oamenii de aici discută și-și dau cu părerea pentru a găsi o idee , o ieșire din acest necaz  numai dv. pe un ton imperial , negați tot și le dați tuturor în cap.

Da, acum și aici e locul cel mai bun unde ideile constructive își pot găsi locul și unde pot participa toți oamenii care au de spus ceva ; de unde știți că nu va ieși ceva bun din aceste discuții ?