Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Dolcoş Vasile

#3054 Pentru foştii, actualii şi viitorii mei colegi şi prieteni

2013-04-06 17:51

Astăzi, 06.Aprilie.2013, d-nul ministru Varujan Vosganian a declarat în direct la postul de televiziune Antena 3 (în jurul orei 13,00), că angajaţii Oltchim vor primi toţi banii aferenţi salariilor restante pe data de 15.Aprilie.2013, după care se face tot posibilul din partea ministerului să se aloce banii necesari pentru funcţionarea Oltchimului la 50% din capacitate, urmând ca după c.c.a. două luni de funcţionare la 50% capacitate să se pornească şi primele instalaţii de la Arpechim, dar între timp se vor face disponibilizări cu salarii compensatorii la Oltchim.
Personal vreau să stiu (poate vor fi şi alţi colegi de-ai mei în asentimentul meu):
- este informat cu adevărat de situaţia actuală (REALĂ) de la Oltchim d-nul ministru?;
- cât este adevăr şi cât este minciună din aceste declaraţii?;
Cu toţii suntem copiii Oltchimului, iar la rândul nostru avem copii de crescut, indiferent de culoarea sindicală. În orice familie NORMALĂ fraţii se mai ceartă, dar toţi au un ţel: să trăiasccă mai bine şi să se ajute între ei. Oare de ce nu putem să avem şi noi acelaşi ţel?
Este prea greu?
Să nu ne mai jignim, să nu ne mai aruncăm săgeţi otrăvite şi să nu uităm că am mâncat o pâine bună la aceeaşi masă foarte mulţi ani.
Poate unii se vor mira, alţi vor râde, câţiva îmi vor reproşa, dar eu chiar sunt responsabil pentru afirmaţiile făcute, fapt pentru care mă voi semna cu numele şi prenumele adevărat:
Dolcoş Vasile.
Nu uitaţi! VREM SĂ MUNCIM, NU SĂ CERŞIM!

Raspunsuri

revolutia

#3067 Re: Pentru foştii, actualii şi viitorii mei colegi şi prieteni

2013-04-06 19:03:04

#3054: Dolcoş Vasile - Pentru foştii, actualii şi viitorii mei colegi şi prieteni

ori nu e informat ori se preface , oricum minte , ca ne-a adus el al 25% si altele ... ne abureste ca vrea sa porneasca si arpechim .... si vezi ca referitor la compensatorii a zis cateva salarii