Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alain Delon ..prost

#1351 Re: bine le zici

2013-02-24 09:01

#1347: mariana - bine le zici

Citeste si Alain Delon chestiile astea, dar asa, printre randuri ca sunt cam plictisitoare....

 

Ai sa fii surprinsa sa constati ca nici eu nu sunt de acord in totalitate cu trupa aflata la conducere (ieri, alaltaieri etc.). Mai mult, consider ca fiind o rusine numirea familiei Ciobescu aici, in acest fel - am dedus insa ca ei sunt instalati pe linie politica - personal suspectez o relatie cu Chitoiu (printre altele mama lui Spiru este ceva prin partid - studiati si voi)! Si nu va inchipuiti ca ei sunt agreati de Balan!

Apoi : eu stiu ca linia Balan - Coclet a venit cu detasare de la CET - acolo aveau statele de plata - si consider ca a fost o solutie de moment ok, cu adevarat, agreata si de Cernev. Ca sa fiu sincer cred ca era greu sa gasesti o echipa tare care sa stie ce e de facut - insa totul depinde de banii de la stat.

In rest, ce sa zic, datele problemei sunt aceleasi : gaura de azi e lasata mostenire de Roibu; inteleg ca trupa lui Piperea au luat la mana toate contractele Oltchim si se asteapta raportul final!

Ca Roibu are bani, eu sunt convins, ca doar nu a stat degeaba in acesti ani. Insa in momentul in care iesi pe TV si tii monologuri amenintatoare... ce sa zic... trist. Cred ca ex-managerul Roibu putea sa-si faca o iesire mai eleganta!

Si daca va uitati un pic la nivelul discutiei o sa vedeti ca suntem cam pe copca, adica e ceva la modul "oare cine a furat mai mult, aia sau aialalti"! De-aia va zic ca, desi pare rautate, voi va cam meritati soarta!

Si acum si mai serios : cautati-va de lucru, pentru ca Oltchim nu va mai merge cu acest numar de personal. Probabil la nivelul lunii iunie vor fi disponibilizari, nu cred ca mai devreme! Posibil sa ramana cam 1500 oameni pe platforma Oltchim (poate mai mult, poate mai putin)! Si daca isi inchipuie cineva ca ar vrea Cernev sau Balan sau Coclet sau Ponta disponibilizari cu orice pret... ce sa zic, duceti-va si tratati-va sau mai bine faceti ceva constructiv, poate chiar o greva ca lumea, sanatoasa, in care sa nu tineti cont de nici un sindicat!

Dar FACETI ceva, nu mai trancaniti aiurea pe aici !

Raspunsuri

dinamo

#1354 Re: Re: bine le zici

2013-02-24 13:21:03

#1351: Alain Delon ..prost - Re: bine le zici

Cine este CERNEV care trebuie sa agreeze noua conducere?

Un minoritar care are 400 de membrii si pupa-n cur tot ce prinde.

Este clar omul lor.