Interesul public mai presus de gustul publicului


Musafir

/ #151

2013-02-07 16:16

Mass Media si în special cea cu transmitere video are un foarte mare impact in randul populatiei si de aceea trebuie sa fie un promotor de valori etice si morale autentice, crestine (trăim intr-o tara declarată creștină???), etc. Starea degradantă a societății noastre din punct de vedere moral și social se datorează în mare parte și canalelor media, dar nu numai. Ar trebui pus accent pe programe care sa ajute la ridicarea morală a societății datorită faptului că de starea morală depinde bunul mers al societății. Emisiunile pe teme de conduită moral-creștină ar trebui intensificate și abordați toți reprezentanții cultelor (pentru a nu fi discriminatoriu), de ce să nu auzim opiniile tuturora? De ce să nu fim o națiune imparțială și corectă. Dacă la acest capitol nu este echitabilitate ce să mai așteptăm atunci?
- De asemenea partea culturală este foarte deficitară in lista de programe a televiziunii. --- Trăim într-o Europă care a dat o cultură deosebită și în care țara noastră își are partea ei care nu este minoră.
- Toate programele de cultură generală, cele informative cu privire la nevoile societății în general și chiar în particular sunt necesare. Tot ce conduce la o informare corectă și etică este bună.
- Ce este foarte nociv sunt informațiile eronate: fie cele din sfera politică, juridică, socio-economică, etc. De asemenea un mare impact negativ (care ar trebui evitat cât mai rapid) îl are prezentarea unei vieți exuberante și imorale prezentata prin filme și reclame ireale. Ar trebui cenzurate filmele artistice, îndeamnă la rebeliune în familii, societate, față de autorități; de asemenea predispoziția la acte criminale și antisociale se declanșează prin mijloacele media datorită filmelor și altor emisiuni pe aceste teme. Un sfat corect; sunt foarte multe filme și emisiuni educative care să ridice starea morală a poporului și să ghideze poporul pe direcții sănătoase. Sunt multe de spus la acest capitol al programelor mass media, cred ca sunt deja destule comentarii și luări de poziție, vor urma și în parlament unde ar trebui să se țină seama în mod special de poziția populației (nu a lor pe conflicte de interese) căci ei sunt trimiși acolo ca reprezentanți ai poporului și să apere interesele poporului.
Doamne ajută la tot ce este bun și oprește răul care macină țara. Bunul Dumnezeu să binecuvinteze România!