Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DJ REMUS

/ #455 Pentru S Max

2012-12-16 22:51

Cica Alvarez & Marsal au restructurat cu succes Borsodchem, care ulterior restructurarii a fost vandut cu 1,2 miliarde dolari, este motivul pentru care a fost preferat si speram sa se intample si pentru Oltchim ceva bun !!!!!
HA HA HA HA HA !!!!!!
Alvarez nu a restructurat nici un Borsodchem !!! Cata dezinformare.........
Alvarez a venit la Borsodchem sugerat de FMI Guvernului maghiar. Guvernul maghiar a fost destept pentru ca a realizat ca tema FMI data Alvarez era sa sugereze lichidarea combinatului.
Guvernul maghiar care intr-adevar are oute le-a dat cu flit lichidatorilor ALVAREZ imediat ce au realizat ce urmaresc acestia.
DJ Remus a revenit in scena plin de avant post electoral sponsorizat de PCC.
Pe principiul dati multimii paine si circ.......... DJ Remus continua:
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-13807601-video-remus-vulpescu-consilier-ministrului-economiei-vom-avea-plan-reorganizare-oltchim-urmatoarele-4-6-saptamani.htm
Ce mai vrea acest ageamiu retard de la noi angajatii Oltchim care nu avem paine pe masa de Craciun ????. Ne-a vandut minciuni cu carul de 3 luni de zile si a demisionat datorita incompetentei crase si a circopatiei OTV iste create din pozitia de SEF OPSPI !!!
De ce mai are tupeu acest lichidator manelist sa iasa in presa sa ne mai tifleze cand noi nu mai avem nici o speranta????
Oare i se pregateste revenirea la carma OPSPI ??? Va fi pe principiul parasutelor de centura care dupa un dus bun cu apa si sapun sunt ca nou noute !!!
Colosal acest retard jurist cat tupeu are !!!!