Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Marius

/ #454 Pentru Mihaita cainii s-au inmultit dar ce facem cu Planul social

2012-12-16 22:31

Nici unul din marii lideri de sindicat nu ne mai reaminteste ce se intampla cu noi clar si raspicat daca firma de lichidare ALVAREZ recent parasutata la Oltchim va decide trimiterea noastra acasa sau mai avem vreo sansa.
Pe langa planul social prevazut in noul CCM Oltchim noi din Piroliza mai avem si jumatatea de plan social pe care ne-a furat-o Dumitru cand a negociat cu OMV si ne-a tras clapa prostindu-ne ca ne va fi bine si la vara cald.
Am aflat ca sindicatul Diculist s-a crapat si s-a nascut o noua odrasla cu nume predestinat (Sindicatul Victoria) condus de un limbincurist de serviciu frate de cruce cu al nostru reprezentant pitestean care ne aburea pe TV ca ministrul Mincinoiu alias Chit Chitoiu ne va umple de capitaluri si finante.
Conducerea noastra de la Petrochimie nu stie sa ne raspunda nici daca mai beneficiem sau nu de plan social in caz de trimitere acasa din ianuarie 2013.
Suntem aburiti pe fata asa ca Mihai cainii s-au inmultit musca tare din ciolan si fraierii adica noi cei care tragem la saiba o mai luam in mana ca doar de 3 luni afara de abureala nu primim altceva.