Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil

/ #376

2012-11-25 12:29

Bai Vasile tu esti prost? Vad ce esti si misogin, si mitocan si mitoman! Si spre informarea "snob" (cuvant folosit de tine, la adresa mea, fara a avea habar ce semnifica) inseamna (citez din DEX) - "(Persoană) care admiră și adoptă fără discernământ și cu orice preț tot ce este la modă".

De ce nu ne spui ce faceti sa mearga productia la OLTCHIM?
De ce nu ne spui de ce, din producatori de soda caustica fulgi si PVC, ne-am transformat in producatori de var bulgari? Ce faceti cu cele 2.000 tone de var bulgari? Pentru cine si pentru ce produceti varul bulgari? Tot Roibu este vinovat?
De ce nu ne spui ca pentru marfa produsa care se poate vinde cu, sa zicem 100 de lei, cheltuiti 500 - 600 de lei? Ale cui sunt aceste pierderi? Cine poate sa inghita aceste pierderi? Tot Roibu este vinovat?
De ce nu ne spui ca cei de la Polchem (si nu numai ei), inainte de-a solicita executarea bunurilor de la ARPECHIM, au fost la discutii cu conducerea OLTCHIM? Cum au fost tratati acesti oameni si cine a discutat din partea OLTCHIM cu ei?
De ce nu ne spui ca si alte firme care aveau bani de dat la OLTCHIM (nu de luat de la OLTCHIM) au venit la OLTCHIM sa negocieze reesalonarea acestor bani si nu au fost primiti la discutii de catre noua conducere OLTCHIM?
De ce nu ne spui unde sunt banii pe care Primul-Ministru V. PONTA a declarat ca i-a trimis la OLTCHIM pentru salarii? Cine i-a luat?
De ce nu ne spui unde sunt ajutoarele sociale pe care Guvernul USL l-a promis (initial tuturor salariatilor de la OLTCHIM)? Se vor da cumva la inceputul lunii decembrie ca "mita electorala"?
De ce nu ne spui unde este finantarea de cca. 47 miloane de EURO pe care cei doi fruntasi ai USL Valcea - Calea si Francu se laudau (inainte de alegerile locale) ca au adus-o la OLTCHIM?
De ce nu ne spui care este planul concret (cel corect nu cel electoral) al actualei conduceri pentru OLTCHIM?

Si, pentru ca totul sa fie clar, acesta este ultima data cand te bag in seama Domnule Vasile sau cum te mai numesti!

Si, pentru a termina cu discutiile cu privire la manifeste si lozinci va spun clar ca nu trebuie sa mai cautati si sa dati vina pe nevinovati, facand "politie politica"; eu am scris si am imprastiat acele manifeste si lozinci! Numele meu? Nu conteaza! Ma pot numi la fel de bine Vasile, Cernobil, Cernegru, Cernev, Ion, Sorin, Emil, Nicolae, Diculoiu, initiatorul acestei petitii, etc. Ce este foarte clar pentru mine: nu sunt membru de partid ca unii dintre voi; nu sunt membru sau canducator de sindicat; nu sunt tradator ca unii dintre voi; nu sunt fripturist sau pomanagiu ca unii dintre voi; nu ma intereseaza cine conduce OLTCHIM-ul, atata timp cat acesta functioneaza la capacitate si cat oamenii au de lucru si au de unde sa-si ia salariile in mod cinstit si onest!

Nu vreau dezbinarea salariatilor de la OLTCHIM promovata si provocata de unii dintre voi!

Veniti cu solutii nu cu minciuni!