Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Diana P.

/ #338 Re: pentru MAX

2012-11-15 15:22

#334: vasile - pentru MAX 

Stimate "coleg", iti multumesc pentru ca imi aloci in intregime "meritul" acestui protest - din pacate pentru mine, nu mi-l pot aroga, intrucat nu este adevarat. Si eu fac parte din salariatii Oltchim, indiferent care este numele meu si cine imi sunt parintii, si acesta a fost motivul pentru care am iesit in strada alaturi de ceilalti! Nici eu nu mi-am primit salariile, la fel ca toti ceilalti angajati Oltchim.

Cei care abereaza spunand ca Preoteasa sau Roibu au indemnat oamenii sa iasa in strada sunt evident frustrati personal, acuzand pe x si y, care au plecat pur si simplu si nu au si nici nu vor sa mai aiba nici o tangenta cu Oltchim-ul. Dar ce pretentii poti avea de la niste oameni care la intruniri ii scuipa pe ceilalti in fata, de la oameni care dezumfla rotile de la masina liderului de sindicat in vazul lumii, de la niste huligani care vor sa porneasca hidrantele de apa pe angajati??? Ce pretentii sa avem de la acestia?

Ar fi fost interesant sa ma acuze de asta oamenii care ma cunosc, care stiu ce si cat am lucrat in Oltchim, indiferent de numele pe care il port. Parerea voastra, a celor care nici nu ma cunosc,  nu ma intereseaza, si cu atat mai mult acuzatiile aberante pe care le-ati facut catre x, y, si z, fara sa va uitati in gradina de uscaturi proprie. Pt. mine personal este importanta parerea oamenilor cu care am lucrat efectiv in Oltchim, cu care am colaborat mai bine sau mai putin bine, a clientilor, si nu a neavenitilor care nici macar nu stiu despre ce si cine vorbesc.

N-aveti decat sa va eliberati frustrarile, daca asta va face sa va simtiti mai bine.