Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Talpa iute

/ #250 Ghioca Emil

2012-11-06 14:47

Domnule Ghioca lasa-ne cu frustrarile tale de grataragiu, de 10 zile citim numai scuzele si insatisfactiile tale generate de comentariile oamenilor din combinat. Sincer nu ne interesezi nici tu si nici ceilalti autoproclamati!!! Nimeni nu apara pe nimeni si cu atat mai putin pe tine !!!
Nu ne intereseaza nici Diculoiu nici vechea conducere si nici altcineva !!! Ne intereseaza sa fie repornit combinatul si sa se faca integrarea cu Arpechim pentru ca altfel toti vom fi someri !!! Variantele promovate de Balan cu Talpasan cu Pirvu si alti Cocleti si Spiru ciobesti sunt aberatii !!! Se vede ca nu au mai fost in stare sa porneasca nimic desi ne minteau ca pe 4.11.2012 intreg combinatul va functiona la minim 60%. Nu au un leu si ei viseaza meteoriti pe care vi-i dau voua noii luptatori ai luminii sa ni-i vindeti noua in sectii.
Realizati ca totul a fost vrajeala politica sa ne tina prin sectii pana la alegeri sa nu ii speriem electoratul lui PONTACEL si Mincinoiu Chitoiu.
Cu ce performante va laudati dle Ghioca??? Cu o Electroliza cu greu pornita pe datorii???? Cu salarii si bonuri de masa neplatite de doua luni si jumtatate cand ne garantati cu dl. Balan ca pe 17.10.12 vom avea toate salariile restante platite la zi ??? Cand l-am dat jos pe Diculoiu v-ati jurat ca ne veti reprezenta interesele si ca vom fi respectati, ca nju vom mai fi amenintati??? Se vede cum ne reprezentati aceste interese cand in sectii amenintati pe toti ceio care nu gandesc ca voi.
Nu sunteti lideri sunteti niste frustrati disperati dupa ciolane. Problema este ca ciolanul este ros deja si oamenii va vor intreba ochi in ochi cum va achitati de promisiunile facute.
Petrochimia de la Pitesti va v-a intreba de ce insistati sa ii dati in somaj definitiv in discutia cu Balan, PVC-ul de asemenea va va intreba de ce le propuneti somajul, la fel Monomerul.
Solutiile nu se stabilesc stand la taclele la o tigarica si o cafea cu nea Balanel si Coclet si stabilind ce sefi mai puneti politic si pe unde.
Este nevoie de actiune !!! Daca voi nu sunteti in stare sa miscati lucrurile si sa urnim productia vom iesi noi iar in fata Pavilionului si va scoatem din birouri si pe voi noii proclamati si pe noii specialisti PNL-isto, PSD-isto PC-isto USL isti cu titulaturi manageriale.
Noi prostimea cum spui tu cu Cernev nu suntem interesati de aranjamente politice. Noi vrem sa muncim.
Pe 15.11.2012 ne dati salariile???