Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Oltchimul de maine....

/ #249 Trezirea

2012-11-06 14:34

Avand in vedere ca luptele sindicale s-au terminat (sau asa ar trebui), principala nostra revendicare trebuie sa fie reluarea activitatii la sectiile propenoxid si polioli. Nu avem nevoie de ajutoare sociale amanate la plata pana in campania electorala si de promisiuni nerealiste, avem nevoie de fapte. Nu mai trebuie inghitite aberatiile ministrului Chitoiu cum ca functionam la 30% din capacitate cand noi, angajatii Oltchim stim foarte bine ca sectia electroliza cu membrana nu reprezinta mai mult de 5 procente.
A venit momentul ca sa iesim in fata pavilionului sa punem niste intrebari si sa nu plecam pana nu vom avea raspunsuri clare. Ajunge cat ne-au mintit, pe 22 noiembrie se implinesc 3 luni de cand Oltchimul nu mai produce, cine isi asuma acest lucru, cine recupereaza pietele pierdute, cine recastiga increderea clientilor.
De ce nu se mai vorbeste nimic de reconversia datoriei catre AVAS,de ce nu se mai vorbeste de transformarea datoriei catre BCR si Banca Transilvania in actiuni.
Inca mai avem un avantaj, politruci nu isi doresc scandal in campania electorala, haideti sa nu le facem pe plac si sa-i luam la intrebari.
Repornirea combinatului ne va asigura si salariile si locurile de munca.