Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Un coleg...

/ #194 RE: #192

2012-10-29 11:58

"D-le sofer", toti care au scris ce-au scris de tine au dreptate! Tu si ceilalti ca tine nu vreti decat o parte din ciolanul de la sindicat, nicidecum, asa cum sustii tu, ca sa repornim si sa ne luam salariile. Daca ar fi fost asa, spune-ne tu acum unde sunt salariile pe care ni le-ati promis? Unde este repornirea promisa? O sa vedeti in curand ce mare teapa ni s-a tras! Ati vrut sa repornim cu o noua conducere - na, ca avem una noua, care in treacat fie spus nu are nici cea mai mica tangenta cu activitatea chimica sau de productie. Si cu ce ne-am ales? Cu o organigrama "umflata"?
Ar trebui sa-ti fie RUSINE - asa cum spunea cineva mai sus, vechea "conducere" a trecut cu vederea peste enormitatile pe care le-ai facut si nu te-a dat afara, desi asta s-a propus ca masura sanctionara. Si acum indraznesti tot tu sa iesi in fata??? Tu, care nu vrei decat un loc de frunte in sindicat, nicidecum pornirea Oltchimului!
Milog esti tu si cu restul din gasca ta, care va calcati in picioare care sa-i dati scrumiera noului director si cum sa aclamati mai bine...Asta e milogeala voastra! Cei din vechea "conducere" aveau scoli si diplome de specialitate, inainte de Spiru-Haret, cum se practica acum! Aveau si experienta. Daca tot ai adus discutia de asta, spune-ne ce scoli are noua conducere!??? Ce experienta? Nimeni nu te-a denigrat pe tine, TU si ceilalti denigrati oamenii care v-au tinut aici, si nu v-au dat afara cand ati avut abateri si altele! Cat despre cel "vizat" de tine, e de 10 ori mai om si mai cinstit decat voi toti laolalta!
Stii tu foarte bine in sinea ta cum dormeai pe-acasa in timpul programului, asa ca...Mai bine te-ai ascunde undeva si ai tacea, sau spune-ne ce s-a intamplat cu promisiunile si cu termenele pe care le-ati proclamat sus si tare? Unde sunt salariile? Unde e repornirea? Una peste alta, ne cam indoim ca ai avea un creier "sanatos", cum iti place sa pretinzi; n-ai decat o tona de arivism!
Daca vrei sa mai comentezi, raspunde si la intrebarile pe care le-am pus!