Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Et moi ...

/ #184 Revolutia bunului simt sau revolutia nesimtirii?

2012-10-23 20:48

Ce spuneti de intamplarile de astazi 22.10.2012?

Acesti indivizi devin foarte periculosi pentru noi ceilalti - care nu suntem nici cu ei - noii ciocoi dar nici cu cei vechi.
Cum pot sa-si permita ca in interesul lor de gasca sa cheme la manifestatie pe cei care pretind ca-i reprezinta dar de fapt ii manipuleaza? Si sub ce pretext? Ca Balan isi da demisia si ca procesul de restartare a productiei la OLTCHIM va fi stopat! Si, cand colo, ce sa vezi? Mare minciuna, mare dezinformare si mare paruiala intre Cernev si Diculoiu, Ghioca si Prisacaru, Toanta si Marcu, etc.  Motivul? Aripa Cernev nu este recunoscuta de justitia romana.

Si, atunci se verifica teza (lansata cu mult timp in urma in mediul online) ca acesti indivizi - merceneri politici, arivisti feroce ai momentului, profitori nesimtiti ai situatiei in care se afla OLTCHIM, autointitulati "reprezentanti ai salariatilor OLTCHIM" sau "comitetul de criza al OLTCHIM" sau, mai nou, "biroul executiv interimar al Sindicatului Liber" - nu sunt interesati de soarta salariatilor de la OLTCHIM.

Singurul lor scop, dupa "marea revolutia din 5 septembrie 2012", a fost si este "...sa-l dam jos pe Diculoiu si sa reglam unele treburi..." (conform site-ului http://www.realitatea.net/protest-drastic-la-oltchim-angajatii-au-intrat-in-greva-foamei_1007243_video_1258863.html#galerie). De ce? Pentru ca au fost si sunt "niste cozi de topor" puse in slujba unor forte de diferite coloraturi si nuante si, cel mai important, pentru a se instala ei in fruntea sindicatului si pentru a beneficia de tot ceea ce au beneficiat cei din "garda veche": salarii grase, masini, baza de agrement, societati comerciale, etc.

Si, aici ii dau dreptate aluia de la desfacere PVC care-i spunea "eroului" de mucava Ghioca - cu creierul mare cat nuca, batut in cap si in capota masinii de soarele supraincalzit la 60 de grade celsius - ca acest "comitet de criza" nu este decat un "comitet de crizati".

Cum ne explica acesti indivizi (pentru ca eu unul ni pot sa-i mai numesc colegi) tacerea lor de aproape trei saptamani (cat am fos mintiti zi de zi de Vulpescu, Chitoiu, Ponta, DD si altii ca ei ca vom lua salariile ca vom reporni imediat) si faptul ca nu au chemat oamenii in "strada" pentru protesta fata de aceste false promisiuni?

Cum ne explica acesti indivizi ca "au scos in strada" 200 de salariati numai in momentul in care au vzut ca le fug ciolanele de sub boturi?