Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

O capusa

/ #117 Lasilor

2012-09-07 21:15

Bai Diculoiule, nu mai face pe desteptu' pe aici, treabuia sa scoateti oamenii in strada de acum 4-5 ani. Nu mai faceti pe victimele pe aici. Ai fost un nesimtit in toti anii astia de dupa revolutie. Cum vrei sa aiba lumea incredere in voi cand nu ati facut decat sa va asigurati propriile interese?

In ziua demisiilor TU ai vrut sa pozezi bine alaturi de directorul general si sa aburesti oamenii adunati!

Daca erati destepti nu trebuia sa se ajunga la situatia asta! Atat voi cat si super echipa manageriala! Numai orgolii si interese personale! Voi ati adus Oltchimul in situatia asta, voi sa-l salvati ! Cum vreti sa va mai bage cineva in seama cand voi ati sifonat cat ati putut din banii de pe platforma?

Si mai ales voi, marii lideri sindicali, sa va fie rusine si sa mergeti cu capul plecat printre oamenii pe care i-ati mintit si sfidat in toti anii astia... nesimtitilor! Sa nu mai apareti in fata noastra!


Faceti ceva constructiv macar in al 15-lea ceas, mobilizati oamenii si hai pe ei. Dar nu va mai certati atata !

Si voi, oamenii din Oltchim, nu voi ati ales si reales acesti lideri de sindicat? Unde ati fost pana acum? V-a ajuns cutitul la os?

Va spun eu : verticalitatea voastra lipseste cu desavarasire, v-ati manjit pentru tot felul de facilitati sindicale, v-ati vandut unii pe altii... sunteti niste lasi; asta sunteti! Va meritati soarta!

Daca aveti sange in instalatie adunati-va cu toii si hai peste ei, in Valcea, la Bucuresti... acolo unde trebuie... asta daca nu sunteti prea orbiti de luptele pentru ciolanul care se intrevede...