Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

D.

/ #109 Re: guest

2012-09-06 11:11

#108: - guest 

 Da, conducerea Oltchim a facut sacrifiul suprem, asa cum il face de ani buni, doar ca de data asta au demisionat din functiile de directori, ramanand la dispozitia societatii, doar conform meseriilor pe care le au! Astazi cel mai probabil protestatantilor li se va implini si cealalta doleanta - va fi dat jos liderul de sindicat. Apoi urmeaza sa isi ia salariile restante. Si apoi vine adevarata intrebare care ar fi trebuit sa fie pe buzele protestatantilor de la inceput: ce se va intampla in continuare?

Vrem sa ne privatizam, vrem restructurare (pt. ca vrem out din Oltchim acei guralivi nestiutori care au deschis gura doar cand li s-a intarziat salariile), si vrem sa fim platiti pentru cat muncim, nu sa luam un salariu mic doar pentru a mentine in Oltchim inca 10 care stau degeaba si doar vocifereaza! Vrem ca impreuna cu Arpechim sa functionam integrat, sa ajungem sa ne recapatam renumele pe care l-am dobandit pe piata mondiala, datorita conducerii de pana ieri a D-lui Roibu. 

Vrem sa muncim si sa luam salarii oneste pentru asta, nu vrem sa fim toti asociati cu protestatarii de ieri seara de la jalnica si aservita televiziune politica Realitatea TV! Noi, majoritatea, suntem constienti de cat s-a luptat conducerea Oltchim si Dl. Roibu in special sa mentina ~ 4.000 de angajati, + Pitestiul in conditiile in care peste tot se faceau disponibilizari si se taiau salariile. Pe noi nu ne intereseaza doar cele 2 salarii din urma, ca pe cei de ieri, pe noi ne intereseaza sa avem un loc de munca asigurat si decent. Noi nu spunem "dupa mine potopul", asa cum au facut-o cei de ieri in fata camerei. Noi suntem intr-adevar ingrijorati de ce se va intampla in viitorul apropiat. 

Pana acum Dl. Roibu s-a luptat sa ne tina si sa dea un salariu la toti angajatii. Aum a demisionat - ramane sa ne descurcam singuri!