Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#101

2012-09-05 20:46

Noul Investitor sa se ocupe de functionarea OLTCHIM la capacitate.

Musafir

#102

2012-09-05 20:57

Salvati Societatea Oltchim !!!
kkpentruvoi@yahoo.com

#103

2012-09-05 21:35

Ce sa salvati ma dupa ce ati lichidat-o?
lupul Dacic

#104

2012-09-05 21:38

Romani! Nu abandonati in mina asasinilor economici si ultimele bastioane ale economiei romanesti. Nu parasiti unitatile unde inca mai lucrati!Pregatiti-va de lupta grea si lunga.Nu luati in gluma.Ca sa poata rezista unui asediu, o cetate are nevoie intii de toate de apa si hrana.Cei care vor sa o puna in genunchi au de partea lormulte cozi de topor.
D.

#105 MITING

2012-09-05 22:32

" Felicitari" in cele mai mari ghilimele pentru "angajatii" de la Oltchim, care in seara aceasta ati reusit sa faceti dovada concreta a imensei prostii de care dati dovada. La TV in direct vorbeste un grup de betivi care pana la ora 9 s-au imbatat, au injurat si l-au strigat pe liderul de sindicat! Ati demonstrat ca nu stiti decat sa cereti bani ca sa va umpleti burtile, si mai mult, sunteti de o prostie incomensurabila, demonstrand ca nu vedeti dincolo de aceste burti viitorul apropiat in care nu veti mai avea de lucru.
In loc sa cereti solutionarea problemelor de la Oltchim, ati cerut demisia conducerii - ati obtinut-o! Acum luati-va salariile ca niste mizerabili ce sunteti, si plecati! Oltchim-ul a ajuns sa fie "reprezentat" de un grup de protestatari care habar nu au de nimic, dar dau din gura si injura ca la usa cortului! In loc sa facem ceva, n-ati facut decat sa va aratati prostia crasa in fata unei televiziuni de 2 lei, care intervieveaza oameni de aceeasi teapa!
Dl. Roibu ar trebui sa va dea salariile pe cele 2 luni si sa va concedieze, ca sa va duceti pe tarla, unde va e locul!
Ar fi trebuit intervievati oamenii care au cat de cat 12 clase, nu un grup de scandalagii care mai au putin si se plang ca li s-a terminat hartia igienica pe un post de televiziune. Pana in clipa de fata nu i-a interesat unde se duce marfa!
Sa va spun eu unde s-a dus marfa incarcata astazi - la un client care a platit in avans ca sa va luati bonurile saptamana asta si ultimele 2 salarii! Sau sunteti prea grei de cap sa pricepeti? De ce sunteti atat de brusc interesati de "tevile" pe care le-ati vandut astazi? N-ati mai putut sa le furati voi? Nu va e rusine de Dumnezeu sa il criticati pe cel care v-a dat salarii timp de 21 de ani? Acum se vinde tot ca sa aveti voi din ce va lua salariile, oameni de nimic ce sunteti! Vorbiti de niste persoane fara sa aveti habar de ele, vorbiti ca toti neavenitii, din auzite!
O sa va luati banii din urma si o sa ramaneti pe drumuri! Fiti convinsi ca noua conducere care va veni va da afara toate aceste "mizerii", atunci sper ca veti fi multumiti!

Musafir

#106 Re: MITING

2012-09-05 22:38

#105: D. - MITING

Felicitari in schimb pentru Dl. Andrei Dan, singurul om dintre cei intervievati care a spus adevarul asa cum este, si unicul scop "real"  al acestui miting - impiedicarea lichidarii Oltchim!

A.D.L.

#107 Hotiile de la Oltchim

2012-09-05 22:50

Vreti sa stiti unde sunt banii de salarii? La voi in buzunar, toti cei care impreuna cu "planificatoarea' ati incasat - si stiti foarte bine despre ce e vorba, dublul banilor de concedii; ati uitat acest scandal? Unde sunteti aia care ati luat de 2 ori prima de vacanta? Voi ati furat si ati delapidat din Oltchim!

Musafir

#108 guest

2012-09-06 10:02

75 % din comentariile postate dupa evenimentele de ieri ii sunt favorabile d-lui Roibu, ceea ce spune multe. Nu uitati ca marile personalitati au fost adesea controversate. La Revolutie majoritatea ne-am bucurat de caderea lui Ceausescu si am sperat ca va fi mai bine. Cati dintre noi mai gandesc acum asa ?
Continuati sa popularizati acest demers, jocurile nu sunt nici pe departe facute. Aparitia celor doi noi posibili investitori (este probabil vorba despre TISE si EXXON)alaturi de PCC cam incurca planurile guvernantilor (nu cele declarate, ci cele ascunse care urmaresc distrugerea a ceea ce a mai ramas din industria chimica romaneasca, asa cu se intampla de la revolutie incoace). Exista sanse reale ca acest combinat sa renasca din propria cenusa, dar guvernantii trebuiesc supravegheati si tinuti pe calea cea dreapta de opinia publica. Deocamdata nu avem decat vorbe, cum am tot avut de cativa ani incoace. Conducerea OLTCHIM a facut sacrificiul suprem cerut de reprezentantii statului si asteptam cu interes ca statul sa-si onoreze in cel mai scurt timp angajamentul luat in ceea ce priveste repornirea activitatii si plata salariilor restante. Daca se rezolva problemele cu RENEL-ul si cu capitalul de lucru OLTCHIM-ul poate porni la 60 % din capacitate in maxim doua saptamani. Altfel oamenii vor iesi in strada manati de foame deoarece buzunarele sunt cam goale de prea mult timp. Atunci sa vedeti scandal !!!
Daca dupa privatizare OLTCHIM-ul si ARPECHIM-ul vor fi restructurate (actiune necesara) sau destructurate nu se poate spune, dar cred ca inca mai putem influenta acest joc.
D.

#109 Re: guest

2012-09-06 11:11

#108: - guest 

 Da, conducerea Oltchim a facut sacrifiul suprem, asa cum il face de ani buni, doar ca de data asta au demisionat din functiile de directori, ramanand la dispozitia societatii, doar conform meseriilor pe care le au! Astazi cel mai probabil protestatantilor li se va implini si cealalta doleanta - va fi dat jos liderul de sindicat. Apoi urmeaza sa isi ia salariile restante. Si apoi vine adevarata intrebare care ar fi trebuit sa fie pe buzele protestatantilor de la inceput: ce se va intampla in continuare?

Vrem sa ne privatizam, vrem restructurare (pt. ca vrem out din Oltchim acei guralivi nestiutori care au deschis gura doar cand li s-a intarziat salariile), si vrem sa fim platiti pentru cat muncim, nu sa luam un salariu mic doar pentru a mentine in Oltchim inca 10 care stau degeaba si doar vocifereaza! Vrem ca impreuna cu Arpechim sa functionam integrat, sa ajungem sa ne recapatam renumele pe care l-am dobandit pe piata mondiala, datorita conducerii de pana ieri a D-lui Roibu. 

Vrem sa muncim si sa luam salarii oneste pentru asta, nu vrem sa fim toti asociati cu protestatarii de ieri seara de la jalnica si aservita televiziune politica Realitatea TV! Noi, majoritatea, suntem constienti de cat s-a luptat conducerea Oltchim si Dl. Roibu in special sa mentina ~ 4.000 de angajati, + Pitestiul in conditiile in care peste tot se faceau disponibilizari si se taiau salariile. Pe noi nu ne intereseaza doar cele 2 salarii din urma, ca pe cei de ieri, pe noi ne intereseaza sa avem un loc de munca asigurat si decent. Noi nu spunem "dupa mine potopul", asa cum au facut-o cei de ieri in fata camerei. Noi suntem intr-adevar ingrijorati de ce se va intampla in viitorul apropiat. 

Pana acum Dl. Roibu s-a luptat sa ne tina si sa dea un salariu la toti angajatii. Aum a demisionat - ramane sa ne descurcam singuri!

 

ne+vand+la+kilogram

#110 Despre Liviu Pop, care garanteaza privatizari...

2012-09-06 11:39

CV
Pop Liviu Marian
Data naşterii 10.05.1974




Experienţa profesională
Perioada 1996-2012 profesor matematică - Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”/Liceul Teoretic Bogdan Vodă/Grupul Şcolar „C.D. Neniţescu”/Şcoala generala nr. 7, Vişeu de Sus/Şcoala generala nr. 2, Ruscova, Maramureş
Perioada Ianuarie 2004- mai 2012 Preşedinte/Sindicatul Liber din Învăţământ Maramureş
Perioada Decembrie 2007 - mai 2012 Secretar General/ Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ
Perioada 2008- mai 2012 Membru în Comisia de Dialog Social la nivelul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării
Perioada 2008- mai 2012 Vicepreşedinte Colegiu Central de Disciplină la nivelul MECTS
Educaţie şi formare
Perioada 2007-2009 Licenţă informatică/ Universitatea de Nord, Baia Mare,
Perioada 2005-2006 Masterat Management educaţional/ Universitatea „Vasile Goldiş” Arad, Facultatea de Ştiinţe Economice
Perioada 1992 – 1996 Licenţă matematică/ Universitatea Babeş - Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Matematică şi Informatică
Perioada Octombrie 2005 - martie 2006 Programe de formare continuă şi dezvoltare continuă a personalului didactic cu funcţii de conducere din învăţământul preuniversitar „STAR MANAGER”
Perioada 2006 Certificat ECDL Complet - ECDL Core Certificate/ ECDL Romania SA
Perioada 1996 Absolvire Seminar Pedagogic Universitar, Psihologie educatională, Pedagogie, Metodica predării specializării/ Universitatea „Babes Bolyai” din Cluj Napoca
Perioada 2006-2008 Certificat de acordare a gradului didactic I/ Matematică/ Universitatea Babeş - Bolyai din Cluj Napoca
Perioada 2001-2003 Certificat de acordare a gradului didactic II/ Matematică/ Universitatea Babeş - Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Matematică şi Informatică
Perioada 1997-1998 Certificat de acordare a gradului definitiv/ Matematică/ Universitatea Babeş - Bolyai din Cluj Napoca
Perioada 2008-2011 Certificat de absolvire MMPS si MECI/ Formator/ Delegat sindical naţional/ Competenţe sociale şi civile/ Manager de proiect/ Managementul şi asigurarea calităţii educaţiei in învăţământul preuniversitar
Perioada 2008-2011 Calificarea / diploma obţinută Certificate: Revendicări şi negocieri locale/ Managementul conflictului/ Formator/ Audit şi Legislaţie şcolară/ Descentralizarea în ţările europene/ Comunicare internă şi externă/ Instruire responsabili organizare sindicală/ Reprezentarea membrilor de sindicat în relaţia cu angajatorul, patronatul/ Perfecţionarea profesională sindicală/ Implementarea de noi servicii sindicale,


Lucrări publicate
- 2009 - Ghidul Liderului de sindicat,
- 2009- Subiecte şi Bareme pentru Concursul unic de titularizare în învăţământ Maramureş,
- 2008 –Şiruri recurente,
- 2006, 2007,2008,2009 Ghidul secretarului pentru învăţământul preuniversitar ISBN,
- 2002 Curs de aritmetică pentru anul I- specializarea Institutori,
- Coautor a unor lucrări cu regim intern- sindicate/învăţământ.
- Propunător de probleme la olimpiadele de matematică din judeţ in anul 1999, 2000,2001,
- 1997 Fişe de lucru pentru examenul de bacalaureat, disciplina astronomie.

Musafir

#111

2012-09-06 12:31

Federatia COLUMNA sustine in totalitate demersurile Sindicatului Liber Oltchim pentru a relua productia SC OLTCHIM SA- una dintre ultimele reprezentante ale industriei romanesti care a fost retehnologizata si a avut export si profit si care asigura locuri de munca la peste 3400 salariati.Suntem convinsi ca Premierul Ponta va lua masurile dorite de dvs..
Presedinte,
STAN SORIN
GoguOlogu

#112 Mda..

2012-09-06 17:23

Mda...ati venit la vorba mea.Puteti comenta la infinit ca nu va costa nimic.Roibu s-a dus si bineinteles va trage si combinatul dupa el...precum Noe cu potopul.Nu stiu cum vad unii acest gest unul nobil...probabil oameni tot de teapa lui care au furat de au rupt.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-09-06 19:39


D.

#114 Re: Mda..

2012-09-07 09:30

#112: GoguOlogu - Mda.. 

 Dl. Gogu, o sa constatati singur ca Oltchim-ul nu se va duce dupa Dl. Roibu - in cazul unei privatizari corecte si transparente, Oltchim-ul va deveni din nou ce a fost, in conditiile in care va avea un management bun, care sa se implice si dezvolte acest combinat la potentialul sau. Directorii de pana acum au reusit sa tina 3400 de salariati in conditiile a 3 ani de criza continua, si sa nu lase someri. Sa vedem ce vor face cei care urmeaza.

Cat despre Noe si potopul, confundati lucrurile - este vorba de Ludovic al XV-lea cel care a spus "Dupa mine, potopul"! Singura treaba a lui Noe este ca a supravietuit altui gen de potop (la propriu) , si a salvat cu el animalele :)))))))

Vocea Valcii

#115 Eşecul de la Palatul Parlamentului

2012-09-07 11:19

VOCEA VALCII 6 SEPTEMBRIE 2012

Pagina principală » Dezvăluiri, Prim plan
Eşecul de la Palatul Parlamentului
BREAKING NEWS: Problema OLTCHIM a rămas ca mai înainte
• joi, 6 septembrie 2012
• 148 vizualizări
• 0 comentarii

Încă de ieri, miercuri, 5 septembrie, conducerea operativă a judeţului, am numit aici pe ing. Mircea Nadolu – prefect, dr. ing. Ion Cîlea – preşedintele Consiliului Judeţean şi ing. Emilian Frâncu – primarul municipiului Rm. Vâlcea, a hotărât să meargă în audienţa la Palatul Victoria ca să se întâlnească cu premierul Ponta, în acest sens preşedintele CJ contactând-o telefonic pe şefa de cabinet a acestuia, anuntând intentia vizitei şi declarând că întâlnirea vizează rezolvarea situaţiei disperate de la SC OLTCHIM SA, societate comerciala aflata în imposibilitatea de aş mai desfaşura productiv activitatea. Planificarea deplasării s-a făcut în prezenţa ministrului pentru Dialog Social Liviu Pop, în timpul vizitei sale la Rm. Vâlcea şi, conform celor convenite, au mai făcut parte din delegaţie directorul general Constantin Roibu, Nicolae Radu Olaru – director general adjunct Producţie şi Investiţii, Alin Smeu – director general adjunct Financiar, sindicaliştii Mihai Diculoiu, Vasile Duţu şi Sorin Marcu, secondaţi de deputatul PNL Cristian Buican.
Pierdere de timp
Astăzi, întreaga suflare vâlceană, începând de la ora 15,30, şi-a îndreptat atenţia şi speranţa spre această întâlnire, optimismul amplificând gândul de rezolvarea favorabilă a situaţiei, inclusiv de respingerea demisiei echipei manageriale condusă de directorul general dr. ing. Constantin Roibu. Până la ora 19,00, desi întâlnirea a luat sfârşit, nimic nu s-a putut afla de la conducătorii noştri deplasaţi la Bucureşti (primarul Râmnicului şi-a închis, până la urmă, şi telefonul!), aşa că am fost nevoiţi să găsim alte surse de informare, pentru a ne putea ţine la curent cititorii. Astfel, am aflat că cei trei “operativi” judeţeni şi al lor companioni nu s-au întâlnit cu premierul Ponta, aşa cum era speranţa acestora şi a tuturor chimiştilor de la Oltchim, acţiunea transformându-se într-o şuetă cu ministul Economiei Daniel Chiţoiu şi cu ministrul pentru Dialog Social Liviu Pop, în incinta Parlamentului României. Cele discutate au fost variaţiuni pe aceeaşi temă, promitându-se (iar?) că după ce miniştrii se vor vedea (în fapt de seara) cu premierul Ponta, vor propune soluţii de avarie, adică să se contacteze băncile din ţară spre a obţine un credit pentru plata salariilor restante şi pentru capitalul de lucru. Nimic mai neadevărat, pentru că ministrul Finanţelor, Florin Georgescu i-a refuzat nepoliticos, pe această temă, pe intervenienţii Mugur Isărescu, Ion Iliescu, deputatul Vasile Bleotu şi mulţi alţii, el nefiind interesat de dezastrul care se prefigurează în judeţul nostru, ci de interese de partid şi anti-naţionale. Vor fi afectate, în caz că se întâmplă dezastrul, CET-ul (prin scumpirea aburului), USG-ul (prin scumpirea sodei), Salrom Vâlcea (prin reducerea exploatării sării), locuitorii judeţului şi firmele aflate în idisolubila cooperare cu OLTCHIM, dar şi economia ţării, pentru că, iată, închizându-se producţia societăţii vâlcene, se importă soda caustică necesară CET-rilor din ţară.
Avocat făcut la bariera Vâlcii
Iritarea multor membri ai delegaţiei noastre a pornit de la faptul ca în loc să se insiste asupra surselor de finanţare – promise public de ministrul Pop – curiozitatea preşedintelui CJ şi a liderului sindicatului OLTCHIM a fost îndreptată spre privatizare, cu cine? şi în ce condiţii?, neglijând adevăratul motiv pentru care se aflau acolo, finanţarea activităţii şi plata salariilor restante. Prezent la întâlnire, şefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, avocatul Remus Vulpescu le-a explicat celor trei conducători vâlceni de ce nu vrea să fie convertită datoria istorică a Oltchim în acţiuni, teoria sa diletantistă sfidând realitatea şi regulile economiei de piaţă. Monologul său a lăsat, străveziu, să se înţeleagă că se doreşte lichidarea societăţii, negând că a afirmat că dacă echipa de manageri îşi va da demisia se va face conversia acţiunilor şi se vor da garanţii pentru obţinerea finanţării şi bani pentru plata salariilor restante. Un mincinos! Cei prezenţi au rămas stupefiaţi, văzând că acesta nu ştie nici măcar Legea nr. 31/1990 a societăţilor comerciale, susţinând că in actul constitutiv al societăţii vâlcene s-a trecut greşit că numai cu 2/3 din numărul acţionarilor se poate aproba conversia şi ca din acest motiv, başca faptul că PCC nu este de acord cu ea, conversia nu se poate face. Pus la punct, cu subtilitate, şi explicându-i-se că nu cunoaşte nici măcar această lege, un consilier de-al ministrului Chiţoiu l-a trezit la realitate, citindu-i conţinutul articolului ce atestă proporţia de 2/3 despre care nu ştia că există, informându-l, totodată, că PCC a fost de acord cu conversia acţiunilor, lucru care l-a făcut pe acesta să se deconspire, atestând voinţa guvernanţilor de lichidarea OLTCHIM.
Privatizarea nu se va face!
După ce s-a bătut apa-n piuă timp de câteva ore bune, inutilii miniştri şi avocatul Vulpescu au promis că se vor duce, în această seară, la întâlnire cu premierul Ponta şi seful Finanţelor Florin Georgescu, consultându-i pe aceştia asupra paşilor de urmat în viitorul de numai două săptămâni până la privatizare. Care nu se va face! Deci, nimic nou sub soarele social democraţiei fostă şi actuală, numai tempotizare, minciuni şi intoxicări. Aceaşi sursă care ne-a asigurat informaţiile prezentate mai sus ne-a declarat ca strategia privatizării Oltchim este bine pusă la punct de Florin Georgescu şi de Daniel Chiţoiu, iar la nivelul grupului social democrat care conduce guvernul ţării, se cunosc, deja, cei doi cumpărători – „bine intenţionaţi” – care, după adjudecarea licitaţiei, vor trece la lichidarea activelor societăţii chimice, mafia petrolului şi a fierului vechi fiind interesată şi supraveghează, din umbră, pseudo-privatizarea. „Dacă Oltchim-ul pornea rafinăria dela Arpechim şi producea combustibili auto, la un preţ mai mic decât la Petrom sau la Lukoil, mafia petrolului ar fi fost grav deranjată şi aceştia, încă de la cumpărare, s-au pus în gardă, “stimulând” – totul şi pe toţi – cei care pot hotărî soarta societăţii voastre. Faptul ca directorul Roibu a reuşit să scoată tăierea Arpechimului de sub intenţiile unor firme renumite de profil (deja depuseseră documentaţia pentru aprobarea dezafectării instalaţiilor de acolo), a deranjat mafia fierului despre care se spune că ar fi condusă de un fost ministru şi de băiatul unui mare politician fost în slujba FMI. Răspundeţi-vă singuri, cum de a intervenit FMI-ul pentru ca să nu se vândă Arpechim-ul? De ce? Cine a lucrat la FMI?” – ne-a mărturisit o sursa din serviciile secrete ale ţării, dându-ne o nouă temă de reflecţie. Aşadar, nimic nou sub soare!
PS – La ordin şi bine dirijat, se încearcă destabilizarea sindicatului OLTCHIM, autorii si instigatorii protestelor din faţa Pavilionului societăţii vâlcene sunt 5 “săgeţi” ale sindicatului UNIREA, de la Arpechim, care au gasit câteva cozi de topor oltchimiste – vezi veşnicul Cernev - nemulţumit că-i “roata” a nu ştim câta, in sindicat, la Rm. Vâlcea - care incită oamenii prin secţii să-şi lase locurile de muncă şi să părăsească incinta combinatului în favoarea străzii, pentru a se da in spectacol, prin cererea lor de schimbarea liderilor de sindicat. Îi semnalăm pofticiosului Cernev ca Sindicatul UNIREA/Arpechim este “sponsorizat” de Petrom, nu are numărul statutar de membri pentru a funcţiona legal şi nu este afiliat la cartelul ALFA, după cum este afiliat sindicatul OLTCHIM. (vom reveni)
• Romeo POPESCU

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-09-07 14:53


O capusa

#117 Lasilor

2012-09-07 21:15

Bai Diculoiule, nu mai face pe desteptu' pe aici, treabuia sa scoateti oamenii in strada de acum 4-5 ani. Nu mai faceti pe victimele pe aici. Ai fost un nesimtit in toti anii astia de dupa revolutie. Cum vrei sa aiba lumea incredere in voi cand nu ati facut decat sa va asigurati propriile interese?

In ziua demisiilor TU ai vrut sa pozezi bine alaturi de directorul general si sa aburesti oamenii adunati!

Daca erati destepti nu trebuia sa se ajunga la situatia asta! Atat voi cat si super echipa manageriala! Numai orgolii si interese personale! Voi ati adus Oltchimul in situatia asta, voi sa-l salvati ! Cum vreti sa va mai bage cineva in seama cand voi ati sifonat cat ati putut din banii de pe platforma?

Si mai ales voi, marii lideri sindicali, sa va fie rusine si sa mergeti cu capul plecat printre oamenii pe care i-ati mintit si sfidat in toti anii astia... nesimtitilor! Sa nu mai apareti in fata noastra!


Faceti ceva constructiv macar in al 15-lea ceas, mobilizati oamenii si hai pe ei. Dar nu va mai certati atata !

Si voi, oamenii din Oltchim, nu voi ati ales si reales acesti lideri de sindicat? Unde ati fost pana acum? V-a ajuns cutitul la os?

Va spun eu : verticalitatea voastra lipseste cu desavarasire, v-ati manjit pentru tot felul de facilitati sindicale, v-ati vandut unii pe altii... sunteti niste lasi; asta sunteti! Va meritati soarta!

Daca aveti sange in instalatie adunati-va cu toii si hai peste ei, in Valcea, la Bucuresti... acolo unde trebuie... asta daca nu sunteti prea orbiti de luptele pentru ciolanul care se intrevede...

X.

#118 Sindicatele - sa blocam drumurile!

2012-09-08 09:55

Sa blocam drumul national pana ni se rezolva situatia. Sa ne unim fortele si sa ne campam in mijlocul drumului. Sa vedem ce vor face cand vor vedea 2000 de oameni adunati!
E.U

#119 PETITII

2012-09-08 16:14

Oare se rezolva ceva cu aceste petitii si mesaje pe internet???? trebuie sa fim zilnic vazuti in fata Arpechimului si al Oltchimului ca sa le fie frica de noi!!!! trebuie sa se mobilizeze si cei din Rafinaria Arpechim si firmele terte atat din Arges cat si din Valcea pentru ca nu suntem numai noi cei care avem de suferit ! Trebuie sa se insiste in demersuri pentru a scoate in evidenta legatura dintre cei implicati in procesul de privatizare, cu putere de decizie si firmele care vor sa-si vada interesul de a ne vedea "pajiste" sau supermarket ! Trebuie sa-i fortam sa ne privatizeze in interesul tarii si al economiei noastre ! cineva trebuie sa se ocupe de aceasta mobilizare si chiar prin proteste zilnice in orasele noastre (Pitesti si Valcea) sa ii avertizam ca existam si ne opunem manevrelor si intereselor !!! doar pe net...nu cred ca facem mare lucru ! sincer !
noi

#120

2012-09-08 16:16

Oltchim
X.

#121

2012-09-09 09:48

Bai grupul de initiativa, auzi ce zic oamenii astia pe aici? Sunteti in stare sa mobilizati oamenii sau nu? Sau, v-ati facut si voi numarul ca sa zica lumea ca v-ati implicat?

Mobilizati oamenii, adunati toata suflarea si hai pe ei.

Sau... nu ne lasa UE si FMI?

Musafir

#122

2012-09-09 11:02

bafta la salvare

Musafir

#123 Slaba miscare! Mare dezinteres!

2012-09-09 11:10

Ce fac cei de la sindicate? De ce nu mobilizeaza salariatii sa semneze acestt apel? Au semnat foarte putini. Nu sunt afiliati la nici un grup sindical? Nu au colaborari cu celelalte sindicate?
Ce fac cei de la desfacere OLTCHIM - ARPECHIM, avand in vedere ca OLTCHIM are in portofoliul de clienti foarte multi colaboratori? De ce nu popularizeaza acesta petitie?
Ce fac cei de la aprovizionare OLTCHIM - ARPECHIM, avand in vedere ca OLTCHIM are in portofoliul de furnizori foarte multi colaboratori? De ce nu popularizeaza acesta petitie?
Ce fac cei de la marketing OLTCHIM - ARPECHIM? De ce nu popularizeaza acesta petitie?
Unde sunt cei de pe platforma chimica: CET, USG - CIECH, PROTETCHIM, MENTCHIM, OLTGROUP, IMG, CHEMPRO, etc.? Lor nu le pasa daca se inchide OLTCHIM - ARPECHIM?

Musafir

#124

2012-09-09 13:21

Sa oprim HOTIA DIN TARA NOASTRA !
nnnn

#125 hai oltchim

2012-09-10 08:42

Iubesc echipa de handbal si ar fipacat sa moara..:(