Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #108 guest

2012-09-06 10:02

75 % din comentariile postate dupa evenimentele de ieri ii sunt favorabile d-lui Roibu, ceea ce spune multe. Nu uitati ca marile personalitati au fost adesea controversate. La Revolutie majoritatea ne-am bucurat de caderea lui Ceausescu si am sperat ca va fi mai bine. Cati dintre noi mai gandesc acum asa ?
Continuati sa popularizati acest demers, jocurile nu sunt nici pe departe facute. Aparitia celor doi noi posibili investitori (este probabil vorba despre TISE si EXXON)alaturi de PCC cam incurca planurile guvernantilor (nu cele declarate, ci cele ascunse care urmaresc distrugerea a ceea ce a mai ramas din industria chimica romaneasca, asa cu se intampla de la revolutie incoace). Exista sanse reale ca acest combinat sa renasca din propria cenusa, dar guvernantii trebuiesc supravegheati si tinuti pe calea cea dreapta de opinia publica. Deocamdata nu avem decat vorbe, cum am tot avut de cativa ani incoace. Conducerea OLTCHIM a facut sacrificiul suprem cerut de reprezentantii statului si asteptam cu interes ca statul sa-si onoreze in cel mai scurt timp angajamentul luat in ceea ce priveste repornirea activitatii si plata salariilor restante. Daca se rezolva problemele cu RENEL-ul si cu capitalul de lucru OLTCHIM-ul poate porni la 60 % din capacitate in maxim doua saptamani. Altfel oamenii vor iesi in strada manati de foame deoarece buzunarele sunt cam goale de prea mult timp. Atunci sa vedeti scandal !!!
Daca dupa privatizare OLTCHIM-ul si ARPECHIM-ul vor fi restructurate (actiune necesara) sau destructurate nu se poate spune, dar cred ca inca mai putem influenta acest joc.