Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

D.

/ #105 MITING

2012-09-05 22:32

" Felicitari" in cele mai mari ghilimele pentru "angajatii" de la Oltchim, care in seara aceasta ati reusit sa faceti dovada concreta a imensei prostii de care dati dovada. La TV in direct vorbeste un grup de betivi care pana la ora 9 s-au imbatat, au injurat si l-au strigat pe liderul de sindicat! Ati demonstrat ca nu stiti decat sa cereti bani ca sa va umpleti burtile, si mai mult, sunteti de o prostie incomensurabila, demonstrand ca nu vedeti dincolo de aceste burti viitorul apropiat in care nu veti mai avea de lucru.
In loc sa cereti solutionarea problemelor de la Oltchim, ati cerut demisia conducerii - ati obtinut-o! Acum luati-va salariile ca niste mizerabili ce sunteti, si plecati! Oltchim-ul a ajuns sa fie "reprezentat" de un grup de protestatari care habar nu au de nimic, dar dau din gura si injura ca la usa cortului! In loc sa facem ceva, n-ati facut decat sa va aratati prostia crasa in fata unei televiziuni de 2 lei, care intervieveaza oameni de aceeasi teapa!
Dl. Roibu ar trebui sa va dea salariile pe cele 2 luni si sa va concedieze, ca sa va duceti pe tarla, unde va e locul!
Ar fi trebuit intervievati oamenii care au cat de cat 12 clase, nu un grup de scandalagii care mai au putin si se plang ca li s-a terminat hartia igienica pe un post de televiziune. Pana in clipa de fata nu i-a interesat unde se duce marfa!
Sa va spun eu unde s-a dus marfa incarcata astazi - la un client care a platit in avans ca sa va luati bonurile saptamana asta si ultimele 2 salarii! Sau sunteti prea grei de cap sa pricepeti? De ce sunteti atat de brusc interesati de "tevile" pe care le-ati vandut astazi? N-ati mai putut sa le furati voi? Nu va e rusine de Dumnezeu sa il criticati pe cel care v-a dat salarii timp de 21 de ani? Acum se vinde tot ca sa aveti voi din ce va lua salariile, oameni de nimic ce sunteti! Vorbiti de niste persoane fara sa aveti habar de ele, vorbiti ca toti neavenitii, din auzite!
O sa va luati banii din urma si o sa ramaneti pe drumuri! Fiti convinsi ca noua conducere care va veni va da afara toate aceste "mizerii", atunci sper ca veti fi multumiti!