NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!


Musafir

/ #429

2012-08-10 11:36

LIBERTATEA NU SE FOLOSESTE NUMAI PENTRU PLACEREA DE "ACUM", ganditi-va voi :adolescenti,tineri ,adulti care credeti ca va folositi constiinta bine, CE RASPUNS VETI DA COPIILOR DE ACUM(UNII CU MULT SPIRIT CRITIC BUN, FOARTE ISTETI),si care peste 10 ani sa spunem, vor fi de varsta unora dintre voi SI se vor uita dupa modele si nu vor vedea. DE CE CREDETI CA NU VOR GASI MODELELE?
Cei de acum (multi)nu ati vrut sa fiti modele,nu va gandit nici macar la voi!
Iertati pe cei care nu v-au fost modele si incercati voi sa fiti voi acum!

IN 15 AUGUST, se praznuieste ADORMIREA MAICII DOMNULUI, iar unii a 2-a zi se otravesc cu Blasfemia Maicii Domnului!Cautati sensul cuvantului "VAI" toti care ati ales ca idol faptura contestata de multi pentru a nu va intreba la maturitate de multele intamplari neplacute din viata voastra!
VA ROG PE TOTI CARE,acum, CAUTATI MODELE IN FAPTURI care nu transmit nimic pe termen lung sa tineti minte sa nu judecati la batranete pe nimeni deoarece voi vati creat conditiile de atunci inca de acum:

In 16 augus voi adolescenti,tineri,adulti care nu stiti ce cautati acum, aflati ca Bserica ortodoxa praznuieste Mari Martiri ai neamului ROMANESC-Sfintii Martiri Brancoveni!
Stiti voi cine au fost Acestia?
Faceti voi in 16 august 2012 ceea ce Fam Brancoveanu a facu atunci si pentru voi?Ei s-au impotrivit atunci ca sa fiti liberi acum, voi ce faceti acum pentru viitorul vostru in primul rand?

Nu voiesc sa percepeti aceste randuri ca morala, libertatea este un dar, DORESC ca macar o minte sa aiba un "clik" in constiinta si sa nu ajunga in acel loc blasfemiator!