Cetăţean INVALIDAT - am votat, deci aştept demisia lui T.Băsescu!

Musafir

/ #76

2012-07-30 16:02

Se pare ca romanul adevarat si-a facut datoria,sa fie trasi la raspundere toti cei care au instigat la boicotarea referendumului,daca mai bine de 7 milioane de romani nu sunt luati in considerare(care suntem in tara) si sunt luati in considerare absentii si o minoritate dezinteresata(sau mai sigur interesata) pentru ramanerea dumnealui in functie,domnul presedinte Traian Basescu nu este recunoscut ca reprezentantul Romaniei,drept urmare ar fi corect din punct de vedere moral sa-si dea demisia(cu toate ca stim cu totii ca nu are pic de bun simt si credibilitate,pentru ca din punctul meu de vedere acest om nu are doua cuvinte la un loc se contrazice singur).D-le presedinte Traian Basescu ati afirmat ca nu cunoasteti niciun articol din constitutie pe care l-ati incalcat,pana si eu ca simplu cetatean fara cunostinte juridice pot recunoaste numeroase articole din Constitutia Romaniei pe care le-ati incalcat (art.1.STATUL DE DREPT (1).(3).(4)si(5) art.2.SUVERANITATEA(1),(2).etc.si cate si mai cate,nu-mi ajunge o zi sa scriu atatea.D-le Traian Basescu daca mai aveti un gram de demnitata,astept sa va dati demisia.Imi doresc sa pot semna cu respect,dar in situatia de fata chiar nu pot.