PARLAMENT UNICAMERAL 300 DEPUTATI


Musafir

/ #127 Parlamentul trebuie sa demisioneze.

2012-07-25 11:33

:http://www.petitieonline.com/apel_pentru_indexarea_veniturilor_populatiei_salarii_pensii_al

Parlamentul trebuie sa demisioneze. Parlamentarii nu mai sunt in slujba electorilor. Ei slujesc interesele personale si de grup. S-au constituit intr-o grupare transpartinica mafiota, daunatoare statului de drept.
Cum poti sa te trezesti, dupa o perioada lunga de inactivitate benevola si platita bine din banii contribuabilor - clamata ca fiind "greva parlamentara" si fiind generata de modul de viata al unuia dintre copresedintii USL - si sa spui ca tu reprezinti vointa poporului si ca trebuie demolata societatea: statul de drept, constitutia, avocatul poporului, institutia prezidentiala, justitia?

Guvernul trebuie sa guverneze romani nu partide politice!
Guvernul este al romanilor nu al USL!
Guvernul trebuie sa guverneze la zi, nu la seral, nu la fara frecventa!
Guvernul trebuie sa guverneze in Romania, nu la Bruxelles!

Au jurat cu mana pe Biblie si pe Constitutie (conform art. 82 din Constitutie), citez:
„Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia,drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”.

Cine-i plateste pe guvernanti? Poporul sau partidele politice?

Problema este ca nu trebuie sa ne intereseze cine este la putere. Trebuie sa ne intereseze ce face puterea pentru noi!

Trebuie sa ne intereseze viata noastra de zi cu zi: existenta locurilor de munca, locurile de munca sa fie cat mai bine platite, puterea de cumparare a leului sa fie cat mai mare, ce facem cu copiii nostri (unde invata, ce invata, unde lucreaza, unde locuiesc?).

Pentru acest lucru trebuie sa amintim puterii ca trebuie sa faca tot ceea ce a promis si, pentru ca strigatul nostru sa se auda, semnati “APELUL PENTRU INDEXAREA VENITURILOR POPULATIEI (SALARII, PENSII, ALOCATII DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZAŢIE PENTRU CREŞTERE COPIL) SI PENTRU CRESTEREA SALARIULUI MINIM PE ECONOMIE!”

Daca nu pot face ceea ce au promis Guvernul trebuie sa demisioneze!

:http://www.petitieonline.com/apel_pentru_indexarea_veniturilor_populatiei_salarii_pensii_alPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook