PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Musafir

/ #304

2012-07-21 20:43

FAN Adrian Pricope Mpfm
July 15.Blondu Ioan
Bogdan Badicioiu Sunt Dragos, adica cocalarul ala din ocnita va multumesc tuturor celor care ne sustineti. adica prostituantelor ratelor curcilor si pe cine mai cunosc si eu.... Noi adica eu dragos vom fi impreuna pana la capat promit k nu o sa va dezamagesc dar la banii mei din premiu sa nu va asteptati ca nu va dau nimic ,,dativa dracu de mini cocalari ca va halesc''...... [[.Si pt f...anii lui Adrian,un sfat: fiti mai atenti la minciunile si aberatiile mele ,pt k o sa iesim din competitie si o sa va dati seama cu adevarat ce fel de om sunt eu si mama mea GABRIELA PUTOAREA DE OCNITA daca ati uitato .Si dak vreti sa vb. de educatie si alte alea ar trebui sa va uitati mai bn la ADRIAN ce lucru urit a facut in aceasta competitie;; ma desconspirat mia dat planurile peste cap ma facut sa urlu la mama, nici nu o mai las sa vb. ma facut sa-mi plece sustinatorii, ma distrus omul asta nici eu nu sunt perfect dar la nivelul lui de inteligenta si bun simt ma facut sa cred ca nu o sa ajung niciodata.....va pwp pe toti si indiferent de parerea voastra si de jignirile voastre eu va multumesc.

Bogdan Badicioiu Eu sunt deja castigator....miam luat o fabrica de lapte . minunata langa mine pe care INCERC SA o exploatez la maximu ,adrian sa ramana cu cinstea , adevarul si cu toti sustinatorii lui care il iubesc ,si voi cu gustul dulce pt ca va-ti dat seama la timp ce fel de oameni sunt.Bafta in continuare... DACA NU AS FI FOST CONCURENT MAS FI INJURAT SINGUR ,,,DRAGOS CEL CU FABRICA DE LAPTE...Aceste jigniri cuii ii sunt adresate ????poate le vede si staful ,,