Campusul U.S.A.M.V nu este bulevard. Vrem siguranta!

Un student

/ #11 fara cuvinte

2012-06-13 14:04

Toata administratia ar trebui sa-si dea demisia, ar trebui cineva sa platesca... Acum apar diferite scuze aberante, gen rectorul este de o luna (intr-o luna nu avea timp macar sa schimbe sistemul de iluminat?) si multe alte chestii, rezolvarea problemelor din campus este o solutie buna, dar nu indeajuns... cineva trebuie tras la raspundere!!!

Toti cei din consiliul de administratie, ptr tot ce lipseste in campus, bani sunt sigur, ptr ca facultatile costa zeci de milioane + restante platite + absente platie + chiria pe luna + fonduri de la stat. Administratie trebuie deminsa, ei sunt de vina ca pana acum nu s-a facut nimic. Sunt sigur ca aprobarile veneau repede, si totodata bani sunt destui...

Frima de paza de ce inca mai este in capus? contractul trebuia reziliat in secunda 2!!! Dupa cum stie toata lumea, paznicul statea cu mainile in san, s-a vazut asta pe camere video de la cei de la internet...

Faptul ca acum se va pune barieria, acum nimeni nu intra pur si simplu in campus, acum se vor pune sisteme de supraveghere video, firma de paza v-a schimba personalul cu niste banieti tineri, este o solutie buna care trebuia sa fie facuta de mult, nu sa se ajunga la omorarea unui sutudent, ptr ca nu este prima chestie violenta intamplata in campus, dupa cum toti stim au mai fost vilouri in campu in ani ce-au trecut. Asadar cum ziceam ar trebui pe langa rezolvarea problemelelor din campus ar trebui sa cerem si demisia celor care trebuia sa asigure chestiile ce acum se zice ca vor fi facute.


DEMISIA!!!


PS: am observat ca tot se zice de inregistrarea autovechicolelor ce intra si ies din campus, intr-adevar este o solutie buna, dar noi avem gauri in plasa de la garduri, garduri ce pot fi sarite fara niciun efort prea mare... si atunci mai rau va fi ca nu vor sti masina sau ce a intrat in cazul in care nu v-a exista un sistem de supraveghere video... Multe ar trebui facute... Pacat de Bogdan, ca el a trebuit sa moara... ca sa se faca ceva si in campusul asta.

RUSINE RUSINE RUSINE !!!

Nu mai tineti de functii, ganditi-va la acel baiat, ganditi-va la parintii si familia lor!!!
Aveti respect ptr ei, toti cei care aveati vreo putere sa faceti ceva inainte sa se intample asta si plecati,dati-va demisia.

Stiu ca aici este vorba numai de "manevre" si de bani insa un student a murit!