Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

alex

/ #1716 UMF in extenso

2012-04-30 23:18

Nu consider nici just si nici normal ca minoritatea maghiara sa-si infiinteze ffacultati dupa facultati in limba maghiara la toate nivelele pe banii contribuabilului roman, atunci cand in Ungaria nu exista nici a suta parte pentru minoritatea romana din ce are minoritatea maghiara in Romania. De ce romanii trebuie sa traiasca in saracie ca astfel sa finanzeze veleitatile celor 1,3 milioane de unguri care sunt pe deasupra ostili fata de statul care-i finanteaza si le da chiar mai multe drepturi decat romanilor (desigur din cauza tradarii politicienilor convertiti peste noapte la linia lui Soros). Aceste facultati le poate finanta asa zisul Tinut secuiesc din vanzarea de apa minerala si aer de munte fara brazi imbuteliat, caci braziil au fost deja taiati si vanduti de Verestoy Attila. Paduri mai excistau in aceste tinuturi cat mai era statul roman proprietar, dupa "privatizare" si intrarea lor pe mainile mafiei UDMR-iste, peisajul seamana din ce in ce mai mult cu cel din planeta maimutelor. N-au facut nimic in afara de jefuirea fara precedent a naturii, drumurile sunt intr-o stare jalnica. Puteau macar atata sa faca din sutele de milioane de EURO incasati. dar n-au facut-o, iar in fata strainatatii se minte cu perfidie ca starea in care se afla ei secuii e din cauza romanilor care-i discrimineza chipurile.
In momentul de fata se duce un razboi perfid si murdar contra Romaniei si cetatenilor ei tocmai prin intermediul partidelor si partidutelor democratiei postdecembriste. Aici sunt de consemnat toate partidele de coloratura liberala si PSD-ul. Aceste partide odata ce au fost investite cu voturile cetatenilor avand datoria morala de a-i reprezenta si a le apara interesele, aceste partide isi tradeaza in modul cel mai nerusinat votantii. Totul e dinainte aranjat si se desfasoara dupa un scenariu diabolic, utilizandu-se masca democratica pentru masuri antidemocratice, antinationale si vanzari frauduloase ale intereselor si bogatiilor ei. Toate partidele liberale, plus PSD-ul au primit directive prin intermediul presedintilor si membrilor lor marcanti de la fabrica de idei londoneza cum sa actioneze in detrimentul tarii, cum sa le fure romanilor bucata cu bucata tara si s-o vanda apoi pe nimic Vezi aici nume ca Taiceanu, Razvan Ungureanu, Victor Ponta, Patrupiedici alias Patapievici, Plesu, Liiceanu etc. Aceasta fabrica de idei actioneaza in teren prin asa numitele institute, academii, buse Soros ale asa zisei "societati "fortat" deschise". Ce inseamna aceasta asa zisa "societate deschisa" de inlatura orice lege deci orice piedica din calea hotilor. Principiul e simplu: divide et impera, romanii l-au aplicat pentru prima oara. De atunci el a facut scoala. Ce inseamna aceasta, studiaza situatia din teren vezi unde sunt probleme sau unde pot aparea ele, iar daca nu sunt cum ar putea fi ele create, iar apoi treci la implementarea lor sub masca democratiei, al binelui general, al privatizarilor (citeste privarilor) etc.
In aceasta logica a lucrurilor Romania trebuie divizata chiar cu forta in mici enclave pe baza tribal-nationalista care trebuie tot timpul alimentate cu frecvente joase de natura nationalista (vezi asa zisul Tinut Secuiesc fabricat peste noapte), unde populatia romana e oprimata chiar in propria ei tara, dar lasandu-i-se totusi poarta larg deschisa spre asimilare (vezi Barbu > Barbuly, Radu > Raduly in forma maghiarizata). Noul nationalism ce e promovat in prezent poarta pomposul nume de "protectia minoritatilor", unde se fac discriminari pozitive pentru minoritati si negative pentru romani care sunt majoritari, iar aceste masuri sunt propuse si adoptate chiar de propriul guvern. Asa numitele minoritati divizatoare sunt favorizate in toate formele incepand cu legea invatamantului, iar romanii care indraznesc sa-si apere identitatea nationala asa cum si-o apara fiecare popor european cum ar fi englezii, francezii, germanii si chiar ungurii etc. sunt tratati din aceasta cauza ca infractori. Deci daca afirmi ca esti ungur, tigan, bulgar etc. primesti urale, iar daca indraznesti sa afirmi ca esti roman in propria ta tara esti huiduit. Nu degeaba a spus Ionescu ca absurdul e realitatea de fiecare zi in tara asta. Ati sustine si apara identitatea nationala asa cum o face fiecare popor european e echivalata de guvernele postdecembriste cu o infractiune!!
Asa cei care vor sa distruga aceasta tara ne vor instrui mai departe prin intermediul politicienilor nostri democratic alesi cum sa ne facem singuri harakiri.
Nu mai e timp de pierdut , cei ce se trezesc tarziu sunt pedepsiti de istorie!