Demisia Presedintelui Basescu si al guvernului PDL


Musafir

/ #109

2012-01-30 21:12

FRICA !
“Saracia nu-njoseste sufletele mari nici cand,
Dar nici aurul nu-nalta pe cei josnici si de rand”
Vasile Militaru
Pentru toti imbogatiti loviturii de stat (revolutiei?):
Posturile de televiziune, presa, radioul, nu amintesc mai nimic din activitatea, realizarile, intalnirile interne si internationale, conferintele, cartile scrise, vizitele efectuate in tari straine in beneficiul Romaniei, contributia la intrarea in NATO si UE, ale membrilor Casei Regale a Romaniei !
Dece? “Stati linistiti tovarasi!” Regele nu va veni in fruntea statului decat chemat de popor! Iar voi sunteti doar “vremelnici chiriasi ai istoriei”!
Frica de monarhie nu are nici un suport serios. Multi, se gandesc la monarhie considerand-o ce a fost monarhia, acum o suta-doua de ani in urma, cand, intr-adevar avea cea mai mare putere economica, politica. Astazi puterea politica a trecut in mana guvernului si a clasei politice, ceea ce constituie baza democratiei. Puterea economica este in mana miliardarilor, iar astazi, in topul celor mai bogati, contine foarte rar nume de monarhi sau familii cu traditie aristocratica. Nici puterea mediatica nu este in mana regilor, ci in mana proprietarilor de trusturi media.
Ce are totusi monarhia ? Conform Institutului Legatum din Londra, intr-un top al tarilor cu cel mai mare nivel de trai din lume (!) (2010), sunt : Norvegia, Suedia, Danemarca, Olanda. Toate regate. Nivelul de trai depinde direct de stabilitatea politica. Stabilitatea politica depinde de existenta monarhiei.
Frica de monarhie?! NU ! Este de fapt frica de consecintele reinstaurarii monarhiei:
-frica de reinstaurarea respectului pentru valori adevarate
-frica de promovarea idealurilor profund umane si crestine
-frica de promovarea valorilor democratice si culturale
-frica de promovarea adevaratelor valori istorice
-frica de emanciparea romanilor dezorientati, indoctrinati de comunsti,marxisti.
-frica de trezire a “Romaniei Tacute”
-frica de emanciparea tineretului, a noilor generatii.
-frica de recuperarea-redescoperirea documentelor (500.000) de la Biblioteca Nationala arse la revolutie.
-frica de raspundere pentru tot ce ati furat si distrus.
-frica de schimbarea legislatiei,
-frica de depolitizare a justitiei, invatamantului, ministerului de interne, etc..
-frica de romanii care vor afla adevarata istorie a tarii
-frica de exemplul personal pe care-l reprezinta Regele si pe care multi romani il pot urma.
-frica de sufletele miilor de oameni ucisi de comunisti, de strigatul acestor sfinti care gem in fiecare roman :”vrem dreptate,nu razbunare, vrem justitie!”
-frica de modernizarea Romaniei pentru care s-au implicat: Liga Studentilor Romani din Strainatate, Initiativa Tinerilor pt. Modernizarea Romaniei-Cluj, Alianta Nationala pt. Regatul Romaniei, Alianta Civica, Institutul Roman de Istorie Recenta, Fundatia Horia Rusu, Fundatia Corneliu Coposu, Fundatia Culturala Memoria, Fundatia Erbiceanu, Alianta pt. o Romanie Curata, Fundatia Alba-Iulia 1918 pt. Unitatea si Integritatea Romaniei, Asociatia de Tineret SEMPER EXCELSIUS-Arad, Alianta Nationala Vlad Tepes, Alianta Romana “Dacia” din Borgaro-Italia, Asociatia Romanilor din La Vall de Uixo-Spania, etc., etc..
Dar cum a spus “badaranul” : “De ce va e frica nu veti scapa !”
Dumnezeu sa va ierte, eu nu va uit !
Alegerea unui nou presedinte este o loterie ! Cand l-am votat pe actualul, am crezut ca am tras lozul cel mare. Eroare ! A fost NECASTIGATOR! Vrem un nou presedinte, mai tragem un loz, din 5 in 5 ani ! Cine garanteaza ca va fi castigator?! Romani ! Nu mai zucati Tara la loterie!
Patriot.