Petitie impotriva maririi tarifelor notariale


Musafir

/ #158 Tagma jefuitorilor...

2011-12-23 11:28

Tagma jefuitorilor... Oare chair nu se poate fara? Cati copii fac eforturi financiare pentru a se inscrie la liceu si la facultate. Cum se poate oare ca traducatorii care-si bat capul pentru a face o traducere si sa fie platiti cu 2 bani iar notarii, pentru o stampila si o semnatura sa incaseze sute de lei... In plus toate cazurile de fraudare a diplomelor de bacalaureat au demonstrat ca stampila lor este INUTILA. Iar in cazul traducerilor, domniile lor nu au nicio raspundere.In curand multi romani plecati in strainatate nici nu vor mai traduce actele in Romania, va fi mai ieftin sa le traduca si sa le oficializeze in Franta, Austria, Spania, Italia etc.
As vrea doar sa se faca mai mult tam-tam si la televizor, sa ne organizam si altfel decat pe internet, pentru a scadea preturile, nu doar pentru a nu le permite sa nu le creasca.
Haideti sa trimitem scrisori la Ministerul Justitiei, sa trimitem e-mailuri jurnalistilor pentru a incepe o dezbatere pe aceasta tema, sa scriem si sa ne exprimam cat mai multi pe mai multe cai pentru a putea avea cu adevarat un cuvant de spus.