TRANSPARENTA IN DECIZIILE FINANCIARE DIN COLEGIUL PSIHOLOGILOR

Laura

/ #47 Dark triad

2022-06-02 10:36

DARK TRIAD OF CPR!
Vă rog să vă gândiți la posibilitatea ca un minuscul grup de interese, prezent și în acest mandat dezastruos, s-ar menține la conducerea, la butoanele, mufați la fondurile CPR. Este vorba de ceea ce eu numesc Triada Neagră a psihologiei, care, de data asta, chiar ar transforma CPR într-o afacere de familie lărgită.
Actorii unui astfel de scenariu sunt:
Președintele CPR - Mugur Daniel Ciumăgeanu, finul;
Președintele Comisiei de Deontologie, a doua funcție în CPR - Florin Alin Sava, nașul; Președintele Comisiei de psihologia muncii, transporturilor și serviciilor din CPR - Laura Pătruț, nașa.
Acum 5 ani valul de speranțe pe care s-au cocoțat ei, a fost unul colosal, poate inegalabil! De aceea și dezamăgirea pe care au produs-o a fost de mari dimensiuni. De la "nu vreau nimic! Fac asta pentru binele nostru, ca profesie!", până la
salariu 10.000 lei net, ore suplimentare și prime ... e mare diferența! De la conducere democratică la "nu întrebi găinile cum le faci cotețul" e șocantă discrepanța. De la "trebuie să respectăm legea" la "și 90 de supervizați sunt puțini" e dovada lipsei de bun simț și a coerenței în declarații.
Dar cum ar fi putut spune ei adevărul?
La unison cu nașul, nașa și cel dintâi antreprenor al psihologiei, grăiește deja și finul Ciumăgeanu.
👉🏻 "psihologia ca profesie nu este respectabilă pentru că nu are un examen național de acces. Cu cât accesul este mai facil, cu atât este profesia mai puțin respectată" - finul Ciumăgeanu a spus asta în diverse interviuri în ultima perioadă, deci îl puteți auzi cu toții. O ipocrizie fără margini, dar adevărul este că nimeni nu ar trebui să fraudeze intrarea în profesie, așa cum a făcut el...
👉🏻 "psihologii prezenți la comisia de clinică fac rapoarte de gâgă" - declarație făcută la întâlnirea ce a avut loc în luna aprilie pentru un proiect cu Banca Mondială. Martori au fost toți participanții.
În Convenția filialei teritoriale București a mințit cu nerușinare că Plx. 431/2019, pe care l-a susținut cu ardoare, a fost retras din Parlament.
Cum vi se pare o conducere a CPR având ca lideri grupul de interese reprezentat de Finul, Nașul și cu Nașa, stimați colegi?.