Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #50737 Trandafire! Patraulea! Patraulea! Trandafire, dormiti? Nu Gogule.

2018-09-21 17:53

#53: Marcu care iti trage in ................... - Pentru gigel de hohentolern 

Marcu care iti trage in ...................

#53 Pentru gigel de hohentolern

2012-09-02 01:38

Gigele daca nu era dl.Roibu si ceilalti rahati impachetati cum ii numesti tu satisfacut,
voi specialistii de la OMV nu mai erati preluati si nici nu mai luati prime peste prime de stat degeaba cand noi produceam la Valcea.
Firmele alea de termopane este una si e foarte viabila (concureaza cu Gealan si altii de renume pe piata din Romania) se cheama Ramplast si daca ar avea materie prima adica PVC nu ar fi probleme. Motivul lipsei de materie prima pentru acea firma l-a determinat pe domnul Roibu sa lupte pentru preluarea Petrochimiei. A preluat-o cu eforturi mari din partea colegilor de la Valcea care mancau somaj pe paine si cei din petrochimie luau prime. A facut revizia cu specialistii preluati de la OMV (adica tocmai cei din categoria careia faci si mata parte). Nu trebuie sa ingrijoreze cei 1,5 miliarde de lei vechi din declaratia de avere a domnului Roibu din drepturi de autor.
Sunt bani cinstiti bazati pe brevete inregistrate la OSIM daca stii ce inseamna OSIM. Dar tu probabil nu esti invatat cu asa ceva esti invatat cu comisioanele de la contractorii cu care ii sifonati pe OMV-isti la lucrarile de intretinere.Problema era daca domnul Roibu nu trecea aceste venituri in declaratia de avere dar le-a trecut deci este corect. Daca mai ai suspiciuni du-te neconditionat la DNA si ANI.Fii sigur ca daca era ceva de cercetat si condamnat la dl. Director General nu ar fi scapat nepedepsit. Dar nu este cazul.
Puneti intrebari cum au aparut brusc masini de 40-70 000 EUR la baietii specialisti de la mentenanta din Petrochimie dupa revizia din 2010-2011 - culmea acesti baieti fiind din gasca veche preluata de la Petrom. Culmea este ca acesti baieti au atat tupeu ca se afiseaza cu ele. Ne-au spus colegi de la Valcea care veneau la Pitesti cu diverse activitati si care ii vedeau coborand din ele la intrarea in Petrochimie.
Cum au facut baietasii astia smecheri banii ??? De unde din salariile lor de 4000-4500 RON. Sa fim seriosi!! Asa ca daca ANI se uita un pic in gradina lor s-ar putea domnii specialisti sa se cam balbaie.
Cat despre personalul necesar pentru pornire acesta ar trebui sa existe pentru ca OMV cand a dat Petrochimia Oltchimului i-a comunicat Directorului Roibu ca toti sunt numai specialisti de top, acesta fiind si motivul pentru care domnul Director General ne comunica in Comisiile paritare ca nu poate sa ii dea in somaj pentru ca nu va mai gasi altii atat de calificati.
Ce s-a intamplat s-au deprofesionalizat intre timp ??? Oare ?????
Daca tot ai deschis cutia Pandorei tin sa precizez ca ati uitat sa indicati in lista celor recomandati pentru repornirea Pirolizei pe odralele sindicaliste de la Petrochimie:
Florescu Elena nora sindicalistului vostru;
Florescu Eugen fiul sindicalistului Dumitru;
Diana Radu fiica viceliderului Unirea
Cei indicati de tine sunt printre cei care isi vad de treaba total diferiti de cei de mai sus care nu stiu de ce vin la serviciu.
Daca te-ai legat de liderul nostru SLO Mihai Constantin nu pot sa nu amintesc si eu de odraslele liderului Dumitru de la Sindicatul nereprezentativ Unirea.
Deci Moncher lasa-ne cu ingrijorarea ca nu mai ai cu cine porni Petrochimia ca nu o sa o pornesti mata daca scapa de privatizarea cu PCC.
Nu ai ajuns la balta si te dezbraci!!!
Pentru a nu-ti crea confuzii m-am interesat sa nu vorbesc prostii si am aflat de la Pitesti ca angajatii enumerati de tine pentru pornirea Petrochimiei la misto:
Mihai Constantin;
Madalina Cioara
Nicoleta Dobre
nu i-a adus Oltchim sau Roibu sunt ai vostrii experti de la OMV.