Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #1160 Bogdan Ion, universitar bagat la inaintare de catre universitari ca sa prosteasca ps.practicieni

2018-07-16 12:38

Se pregateste Conventia - puciul universitarilor - asupra Colegiului practicienilor si desfiintarea multor cabinete individuale de psihologie.

Bogda Ion a fost ales contraspion, trimis cu propaganda in media pentru prostirea psihologilor practicieni, tratati de universitarii vicleni ca masa de "rang" inferior, masa de manevra si sacrificiu, manipulati ca votanti la urmatoarele alegeri ale colegiului.

Majoritatea psihologilor practicieni sunt psihologi "fara experienta de viata" si "au nevoie" sa fie "convinsi"(prostiti)= mentalitate universitara pentru perpetuarea intereselor proprii ascunse ale universitarilor (normele la catedrele universitare si vanzarea obligatorie a manualelor scrise de "dumnezeii psihologiei"),  pozitie exprimata prin gura lui Bogdan Ion.

Bogdan Ion declara ca ii sustine pe universitari la viitoarele alegeri - si pe reprezentantul universitarilor, pe Dafinoiu - "aparent retras si tacut"...conform proverbelor: "mutu tace dar le face si mutu f...e pamantul" si le recomanda "fara interes" practicienilor sa ii VOTEZE la urmatoarea Conventie a CPR doar pe universitari si manualele lor "unicii competenti ai profesiei de psiholog practician"

Cine ii sustine la vot la Conventia Nationala pe reprezentantii practicienilor, ps. practicieni neuniversitari, pentru comisiile din Colegiul Psihologilor?

Ca ps.practicieni dorim sa fim reprezentati in comisii de ps.practicieni si nu de DOCTORI sau UNIVERSITARI, neevaluati psihologic, fara experienta practica in cabinet! Acestia universitari, neevaluati psihologic periodic, unii cu accentuari si vizibile tulburari psihologice, aroganti si violenti, mandri si vicleni,  NU STIU SI  NU II INTERESEAZA, ce paine se mananca din practicarea psihologiei, au intepenita in cap mentalitatea gresita ca psihologul practician trebuie obligat sa cheltuiasca cu formarea sa obligatorie si la sa stea drepti la cheremul, mofturile, abuzurile titularilor catedrelor,  slugi inrolate la studii pana la moarte! Pastrarea catedrelor universitare, vanzarea manualelelor obligatorii si a testelor ps. sunt scopurile absolut mentinut prin prin obligatii fortate, calcarea pe cadavre  pentru impunerea acestor obligatii practicienilor, cinic, totul pe cheltuiala ps. practicieni. Sclavie universitara pentru ps.practicieni, pana la moarte!

Bogdan Ion ii clasifica pe repr. ps. practicieni ca fiind de nivel doi, un fel de incopetenti profesional, nevrednici de a face parte din viitoarele comisii ale colegiului.

Bodan Ion cere recunoasterea eforturilor universitarilor: "Universitaria a facut eforturi de cand are puterea in colegiu"!?

"Eforturi" in interesul cui?

Realitatea ultimelor luni a demonstrat  ca "eforturile"  universitaria, facute prin actiunile vicleane ale universitarilor din CPR, au fost ascunse ps.practicieni, manifestarea excesului de putere a universitarilor s-a facut prin actiuni SOC, contra intereselor si fara stirea psihologilor practicieni vazut in mentalitatea universitara in contiunuare ca vaci de muls, cheltuitori si chinuitori ai propriilor familii pana la moarte! Totul in interesul si pentru fericirea lor si a familiilor universitarilor.

Universitarii sunt interesati doar de atingerea scopurilor universitare = sa-si pastreze normele didactice din universitati pe spatele si cheltuiala ps.practicieni, cer amagitor practicienilor sa le fie recunoscute la viitoarele alegeri asa zisele lor "eforturi", ASCUNSE, facute in ultimul an contra intereselor psihologilor practicieni tocmai ca dupa obtinerea puterii vicleni cum sunt sa reglementeze desfiintarea anilor munca si a eforturilor anterioare psihologilor practicieni!? Eforturile facute de psihologi pna acum vor deveni gunoi, COPSI nu le va mai recunoaste! Antecedentele de nercunoastere a eforturilor psihologilor a fost si se va intari ca practica discriminatorie a CPR0-reglementata prin lege, abuzul nu va fi decat spre disperarea si neputinta practicienilor. Cine ne va mai apara ca CPR va reglementa exclusiv in interesul universitarilor de asi mentine posturile la catedra. PPs. practicieni vor deveni slugi ale universitarilor, pe cheltuiala noastra, pana la moarte.Nici o institutie nu ii va apara. Cei ce vor ramane pe piata va muri practicand profesia saraci, cu manualele si legea universitarilor in mana!

Tot Bogdan Ion sugereaza "nevinovat si neinteresat" psihologilor practicieni votanti sa aleaga prin vot la urmatoarea Conventie un grup de interese"competent", format exclusiv tot din universitari, sa aiba si dintii lor ce mesteca si aiba cu sa-si vanda cartile lor de psihologie!? Noi contam doar ca platitori de cotizatii si taxe, pna la moarte. Doar binele universitarilor primeaza. Vor arunca firimitori ca sa va insele ca interesul lor in cpr include si ps. practicieni. Viclenie! Odata ajunsi la putere vor urma 4 ani de orgii universitare, efectele se vor resimti ani multi, astrfel  ca nu vor mai conta urmatoarele alegeri. Profesia va fi deja vanduta universitarilor si Ministerului Educatiei.

Pai nu e si Bogdan Ion universitar? 

Votati echipa universitarilor daca sunteti psihologi practicieni  "fara experienta de viata" si aveti nevoie "sa fiti convinsi" de universitarul Bogdan Ion!

Dupa instaurarea domniei universitarilor urmeaza: examene nationale platite pentru ps.practicieni, manifestari si actiuni vizibil interesate de respingere la aceste examene a psihologilor practicieni de catre universitari, cu scopul incasarii repetate a taxelor, practica frecvent exersata a universitarilor, obligarea la cumpararea si memorarea ca animalele a cartilor "ilustrilor"dr. universitari, discriminarea practicienilor ce nu se supun neconditionat metodelor abuzive ale universitarilor, dispret si injosire din partea lor, scoaterea de pe piata a cabinetelor unor psihologi practicieni, nerecunoasterea anilor anteriori de eforturi financiare si psihice in profesie, intoarcerea repetata, la nesfarsit pentru evaluare a ps. practicieni la facultatile de stat preferate ale universitarilor, sclavie universitara aplicata psihologilor practicieni pana la moarte!

Dumnezeu cel viu e singurul ce va ajuta ps. practicieni in lupta dusa cu dusmanii -universitarii si vanzatorii- profesiei de psiholog practician.