Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #1101

2018-07-04 12:49

Editorial Iuliana Alexa Romania pe locul 1 la analfabetism functional in UE

In Uniunea Europeana, Romania ocupa primul loc in clasamentul analfabetismului functional, in timp ce, raportat la intreg continentul european, tara noastra este devansata doar de Albania. 42% dintre elevii romani sunt incapabili sa inteleaga un text citit la prima vedere si au dificultati in ceea ce priveste efectuarea unor operatii matematice elementare. Asta inseamna ca acesti copii nu se vor putea fi angajati peste ani decat in meserii care cer un nivel minim de educatie.

Gabriela Bogzoiu-marascu…nu e o problema doar a ultimelor decade, ci e mult mai veche. Nici " inainte" nu era mai bine...nu-mi amintesc de altceva la romana decat de comentarii pe care trebuia sa le tocesti fara sa gandesti. Acea scoala, de atunci, a format profesorii de azi, care nu sunt in stare la randul lor sa-i faca pe elevi sa gandeasca.

Marius George Tipa Sigur ca luam masuri! Completam tone de maculatura infecta, desfiintam si comasam scoli, facem sute de cursuri inutile, avem caietul dirigintelui, fisele de progres, totul functioneaza perfect!