Eminem in Romania

BadMeetsEvil

/ #19 Hai tata

2011-12-07 00:08

Ce sa faca tata Eminem in Romania. Voi nu ati fost atenti ca in ultima perioada la concertele Shakira si Bon Jovi si Scorpions. A fost o sonorizare si un aspect al scenei execrabil. La fel si la ultimul concert in Romania al Madonei. De ce conditii execrabile? Raspunsul e simplu. Organizatori dezinteresati. De ce ar fi Eminem mai interesat? Desigur ca ar veni cu bucurie si la noi ca sa isi promoveze muzica si sa isi bucure fanii dar nu are cu cine vorbi. Da, pacat.
Revenind la subiect, daca s-ar organiza un concert, in aceste conditii, in cadrul caruia ar canta si Eminem mai mult ca sigur ati fi dezamagiti si ati prefera sa le urmariti din nou pe Sfantul YouTube.
Nu vreau sa credeti ca sunt contra venirii sale in Romania, de fapt “I just don‘t give a fuck what you think“, sunt total de acord dar, cred ca mai bine, cu ocazia turneului sau european, as merge sa-l vad undeva in Germania, unde concerteaza mereu, sau in alte tari asemanatoare. Sunt sigur ca isi merita banii. Cred ca e printre ultimele sanse ale noastre, ale bugetarilor :)) romani, sa vedem live senzatia Rap, Eminem.