Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #50382 Marele Mihail Talpasanu demis?

2017-06-27 08:16

Chimistii Uniti a distribuit postarea lui.

 

Poate că vor mai fi demiteri și în perioada ce urmează. Cert e că pe M Tălpăşanu nici sindicatul pe care și l-a creat, cu un nume su.gestiv "speranța", nu l- putut salva.

Piperea " decapitează trădătorii de care s-a folosit" pentru a ajunge la comisioanele mult râvnite.
După ce s-a folosit de slujitorii de nădejde din cadrul Oltchim, pentru a manip.ula salariații, Piperea a hotărât zilele trecute, ca unul dintre aceștia să fie decapitat. Este vorba, firește, de Mihai Tălpăşanu un " trădător "de bază folosit în nenumărate rânduri de administratorii societății, fie pentru a prosti salariații cu diferite mesaje manip.ulatoare, fie pentru a elimina din sistem persoane considerate incomode.

Trădarea a fost o constantă în istoria omenirii. A fost folosită pentru a câştiga puterea, pentru a doborî adversari puternici, lideri pop.ulari şi carismatici sau pentru ocuparea de teritorii. Trădarea şi trădătorii şi-au găsit locul la orice nivel şi în fiecare epocă istorică, de la pop.ulaţii aflate în pragul primitivismului şi până la societăţi ultra-dezvoltate.

Trădarea este arma odioasă care a învins armate strălucite, a schimbat soarta războaielor şi chiar a unor naţiuni întregi. Trădătorii au fost din toate clasele sociale, deşi cei mai mulţi răsăreau din rândul celor dornici de putere şi înavuţire. Nici istoria românilor nu a fost ferită de flagelul trădărilor. Din contră, trădarea este o prezenţă obişnuită în cronica neamului românesc.
În cazul M Tălpăşanu, care a domnit în diferite funcții cheie în cadrul Oltchim, (octombrie 2012-iunie2017), acesta a fost demis din funcție .
Motivul real al acestei demiteri, nu ne este încă bine cunoscut. Ar putea fi împărțeala cașcavalului promis de Piperea, conducerii executive urmare a vânzării de active, cașcaval care, dacă ar fi împărțit la mai puțini directori, bucățile ar fi ceva mai mari. Motivele demiterii ar putea fi cu totul și cu totul altele, însă nimic nu este mai important acum, decât faptul că" sifonarul de serviciu " a fost demis. Numai când te gândești câte gropi a săpat acest exemplar pentru oamenii care i se împotriveau lui și stăpânilor lui.