DESPAGUBIRE PENTRU CARNETELE CEC

violeta

/ #50 cam mult / total carnete ,

2017-03-03 19:21

Dle/na ,, Musafir''  , abia acum am citit mesajul dvoastra. Eu cred ca e ff mult 400 lei/ carnet , in situatia in care nu vom cistiga sumele asa cum noi le-am depus . Daca ne sunt asigurate recuperarile asa cum noi le-am depus, inlusiv dobinzile aferente , da, e ff bine . Sunt persoane  care au cite 10-20 -24 carnete , am vazut in comentarii , daca se pierde procesul , de unde atitia bani pentru a plati avocatul ? Daca ne garanteaza reusita , printr-un act semnat de un grup de - DEPUNATORI-  in care sa se precizeze cit trebuie sa platim in caz de pierdere, cred ca fiecare dintre noi doreste sa angajam acel avocat . Nu locuiesc in Bucuresti , am si o virsta peste 74 ani.....deci nu am cum sa ma ocup de aceste demersuri . Daca luati o hotarire, tot prin initiatorul acestei Petitii , anuntati prin adresele de maill ale semnatarilor , care este hotarirea luata. Va multumesc pentru raspunsul dat . Toate cele bune , Sa ne ajute Dumnezeu , daca Parlamentul Romaniei nu da macar un raspuns la  - Petitia -   cu 335 semnatari .