Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

musafir

/ #49313 modificari plan reorganizare OLTCHIM

2017-02-10 17:38

A inceput de ieri sa circule prin OLTCHIM un pdf de 26 pagini intitulat "Modificarea planului de reorganizare a activitatii debitoarei S.C. OLTCHIM S.A.", propunerea BDO si ROMINSOLV. Din pacate doua dintre anexe, care banuiesc ca contin informatii relevante privind impartirea activelor pe cele 9 pachete scoase la privatizare sunt absolut ilizibile. Am incercat sa aduc documentul de pe site-ul BDO dar arhiva este criptata si nu poate fi deschisa fara parola.

Se sustine ca macar acum, in ceasul al 12-lea se joaca cu cartile pe masa, dar constat ca nu este asa. Cine are interesul sa ascunda informatii poate esentiale pentru alegerea pe care fiecare salariat OLTCHIM o va face peste putin timp ? Daca tot ne-o facem cu mana noastra nu meritam sa alegem in cunostinta de cauza ? De ce BDO a considerat necesara restrictionarea accesului la acest document? De ce a fost pusa in circulatie o varianta incompleta a documentului ?

Daca cineva din cei care citesc aceasta postare dispune de o varianta a documentului care are lizibile anexele 2 si 3 rog sa le faca cunoscute in primul rand sefilor de sectii si servicii care sunt pusi in situatia ingrata de a da explicatii oamenilor fara a fi ei insisi pe deplin lamuriti. Daca cineva cunoaste parola care deschide arhiva disponibila pe site-ul BDO rog s-o faca publica.

Stimate oltchimist care citesti ce scrie aici, esti sigur ca stii in ce pachet se afla activele care constituie mijloacele tale de munca ? Nu cumva sunt la capitolul active neesentiale si vor fi vandute la bucata ?